Paradise Hotel9. april 2019

Er Philip May og Simone gået fra hinanden?

Meget tyder på, at "Paradise Hotel"-parret Philip May og Simone Hvenegaard ikke længere er kærester
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190328_wen_-_tv3_101.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Rigtig meget tyder på, at det populære reality-par Philip May og Simone Hvenegaard er gået hver til sit.

Begge parter står som "single" på Facebook, og der er ikke mange spor af Simone tilbage på Philips Instagram-profil.

Hvis parret har brudt med hinanden, er det anden gang. Simone og Philip gik hver til sit i november 2017. Bruddet holdt dog ikke længe.

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_104.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Parret viste ellers ingen tegn på, at de var ved at gå fra hinanden pressemødet på "Divaer i junglen" for lidt over en uge siden (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fem måneder senere bekræftede parret, at de igen var sammen. De havde efter bruddet brugt tid som venner, og venskabet var endt ud i, at følelserne var vendt tilbage, og parret kaldte sig igen kærester.

Det er ikke mere end lidt over en uge siden, at Philip havde Simone med som støtte til pressemøde på "Divaer i junglen", hvor han medvirker. Dér var ingenting at mærke.

- Vi har det pisse godt, sagde han dengang.

Og han fortalte også, at parret ville forsøge at lave en baby i slutningen af året, og at han var klar til, at livet ændrede sig for ham, når han blev far.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Men alting tyder på, at noget er sket i løbet af den seneste uge. Og hvad det er, er endnu uvist. Men tingene peger i hvert fald i retning af, at det søde realitypar ikke længere er kærester.

SE og HØR har fået fat i Simone, som hverken ønsker at be- eller afkræfte bruddet. Philip May er ikke vendt tilbage på SE og HØRs henvendelser.

Sponsoreret indhold