Paradise Hotel 21. oktober 2021

Dobbeltspil får konsekvenser: Chris ude af ”Paradise Hotel”

Selv om Chris umiddelbart fik sig en fordel tidligere på ugen ved at blive hotellets social media manager, måtte han alligevel vinke farvel til sine paradiso-kollegaer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne uges ”Paradise” har stået i bloggerverdenens tegn. Og selv om Chris tidligere på ugen blev udpeget som hotellets social media manager, der således skulle hjælpe hotellets nye fyr, Anton, i rollen som tillidsinfluencer, var han ikke sikret overlevelse.

Det måtte han sande, da han i en likehunt-duel sammen med Anton og imod David og Patrick endte med at blive sat på et fly retur til Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group)

Foto: NENT Group

Hotellets gæster skulle beslutte, hvilket af de to hold de ville støtte. Og her gik sejren således til David og Patrick, der efterfølgende måtte beslutte, om de ville sende enten Anton eller Chris hjem.

Trofaste ”Paradise Hotel”-seere har næppe kunne undgå at bemærke, at flere af hotellets gæster har været utilfredse med Chris’ spillestil på hotellet.

Og nogle mener endda, at han har spillet gevaldigt dobbeltspil. Noget, Chris dog ikke kan nikke genkendende til.

- Den der skal forlade ”Paradise Hotel, det er en, der har trådt på os begge to – og det er Chris, proklamerer David, da ”Paradise”-vært Olivia Salo beder fyrene om at afsløre deres valg.

Se klippet, hvor Chris sendes ud af ”Paradise Hotel”, nedenfor.

Sponsoreret indhold