Paradise Hotel 10. juni 2018

Maja Bebe er flyttet til København: Det laver hun nu

"Paradise Hotel"- og "Divaer i junglen"-stjernen er flyttet til storbyen for at finde ud af, hvad hun vil med sit liv
Foto: Thomas Laursen

Vi kender Maja Bebe - og ikke mindst hendes famøse front- og bagparti - fra realityhits som "Paradise Hotel" og "Divaer i junglen". 

Og hvis du bor i København, kan du måske være heldig at støde på realitystjernen, der høstede en andenplads i dette års "Divaer i junglen", for Maja Bebe er netop rykket fra Esbjerg til København. 

- Drømmen med københavnerlivet er, at jeg finder min vej, fortæller realitystjernen til SE og HØR, da vi mødte hende til "Paradise Hotel"-finalefest. 

- Lige nu arbejder jeg bare på McDonalds, afslører Maja Bebe. 

- Jeg håber lidt på at læse videre, og jeg føler, at der er flere muligheder i København, tilføjer realitybaben, der dog ikke helt har fundet ud af, hvad hun vil satse på i fremtiden. 

Se hele interviewet med Maja Bebe her: 

Maja Bebe har tidligere afsløret over for SE og HØR, at hun gerne vil have endnu større bryster

I september 2017 fik "Paradise Hotel"-baben Maja Bebe lavet nye bryster, men hun drømmer allerede om at få lavet dem endnu større. 

Det fortalte hun, da hun i januar var til Reality Awards.

Her fortalte hun også, hvad det havde gjort for hende at få lavet brysterne. 

- Jeg føler mig sådan lidt mere kvindelig, men altså, jeg vil jo gerne have haft dem større. Men det er ikke så meget det, jeg skal tænke på. Jeg skal tænke på, at nu har jeg rent faktisk bryster, og det skal jeg være glad for, fortalte Maja Bebe til SE og HØR.

Der kommer dog til at gå et par år, før Maja fører drømmen om endnu større bryster ud i livet.

- Det bliver ikke endnu. Måske om 5, 6, 7 år, så vil jeg gerne. Men jeg synes, at det er spild af penge at få dem lavet allerede igen, fortalte brystbaben.

Ved Reality Awards faldt snakken også på, hvorfor Maja Bebe i første omgang havde valgt, at der skulle være mere fylde i barmen.

- Jeg har altid tænkt, at jeg gerne ville have store bryster, og de er ligesom ikke rigtigt kommet med årene. Og så var det sådan, at i 10. klasse, der fik jeg en kommentar fra en fyr, hvor han var sådan: "Du har ikke nogen bryster", fortalte Maja. 

Kommentaren om hendes manglende bryster gjorde ondt. 

- Der gik det virkelig op for mig, at det skal jeg have lavet. For jeg blev virkelig ked af det. Så jeg har altid haft det sådan, at når jeg får pengene til det, så skal jeg have det lavet, fortalte Maja. 

En anden ting, som Maja også godt kunne tænke sig at ændre ved hendes udseende, er hendes tænder. Dem kunne hun nemlig godt tænke sig at få rettet ved hjælp af en tandbøjle. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold