Paradise Hotel15. januar 2018

Maja Bebe vil have endnu større bryster

Hun har allerede fået 300 ml silikone i hvert bryst, men det er slet ikke nok for "Paradise Hotel"-baben Maja Bebe. Hun vil have brysterne endnu større

Det er ikke mange måneder siden, at "Paradise Hotel"-baben Maja Bebe fik lavet nye bryster, men allerede nu drømmer hun om at få lavet dem endnu større.

Det fortalte hun, da hun forleden var til Reality Awards.

Her fortalte hun også, hvad det havde gjort for hende at få lavet brysterne.

- Jeg føler mig sådan lidt mere kvindelig, men altså, jeg vil jo gerne have haft dem større. Men det er ikke så meget det, jeg skal tænke på. Jeg skal tænke på, at nu har jeg rent faktisk bryster, og det skal jeg være glad for, fortæller Maja Bebe til SE og HØR.

Der kommer dog til at gå et par år, før Maja fører drømmen om endnu større bryster ud i livet.

- Det bliver ikke endnu. Måske om 5, 6, 7 år, så vil jeg gerne. Men jeg synes, at det er spild af penge at få dem lavet allerede igen, fortæller brystbaben.

Ved Reality Awards faldt snakken også på, hvorfor Maja Bebe i første omgang havde valgt, at der skulle være mere fylde i barmen.

- Jeg har altid tænkt, at jeg gerne ville have store bryster, og de er ligesom ikke rigtigt kommet med årene. Og så var det sådan, at i 10. klasse, der fik jeg en kommentar fra en fyr, hvor han var sådan: "Du har ikke nogen bryster", fortæller Maja.

Kommentaren om hendes manglende bryster gjorde ondt.

- Der gik det virkelig op for mig, at det skal jeg have lavet. For jeg blev virkelig ked af det. Så jeg har altid haft det sådan, at når jeg får pengene til det, så skal jeg have det lavet, fortæller Maja.

En anden ting, som Maja også godt kunne tænke sig at ændre ved hendes udseende, er hendes tænder. Dem kunne hun nemlig godt tænke sig at få rettet ved hjælp af en tandbøjle.

Du kan se hele interviewet med Maja Bebe i toppen af artiklen

Kom med til Reality Awards - Efterfesten i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Fortryder forholdet til Jonas

Da Maja sidste år var med i "Paradise Hotel", kunne man se, hvordan hun havde det mere end almindeligt godt med Jonas Ptak, der også var en af årets deltagere.

Det tætte forhold var dog noget, som hun fortrød efter hjemkomsten til Danmark.

- Der er som sådan ikke noget, som jeg fortryder ved selve deltagelsen. Jeg fortryder dog, at jeg indledte et "forhold" med Jonas, da det ikke fungerede, da vi kom hjem. Jeg ville ønske, at jeg ikke var så naiv i forhold til fyre - og især som jeg var med Jonas derinde, fortalte Maja i et interview med M! sidste år.

Du kan se ALLE billederne fra Reality Awards i galleriet herunder

Reality Awards 2018

Sponsoreret indhold