Divaer i junglen 21. maj 2018

Mogens vandt "Divaer i Junglen": Det skal pengene bruges på

Det blev Mogens, der efter en hæsblæsende kamp mod Maja Bebe, kunne tage hjem fra Ecuador med 100.000 kroner på lommen
Foto: TV3

Det blev Mogens fra Aabenraa, der her til aften kunne stikke 100.000 gode danske kroner i lommen, da han vandt årets udgave af "Divaer i Junglen".

I finalen kæmpede han mod Maja Bebe i en champagnedyst, og her var det altså ham, der formåede at trække det længste strå og tage sejren med hjem.

Nu fortæller han, hvad han skal bruge pengepræmien på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har lidt klatgæld, jeg skal have betalt af. Og så regner jeg med, at jeg skal en tur til USA og besøge en kammerat, og så skal min søn forkæles lidt, fortæller Mogens til SE og HØR.

Der er altså masser ting at bruge pengepræmien på, når Skattefar har været forbi for at tage sin andel af præmien.

Selv havde Mogens ikke regnet med, at han skulle hive trofæet i vejret her til aften, for det var slet ikke derfor, at han var taget med til Ecuadors jungle.

- Jeg tog heller ikke med for pengenes skyld. Det var kun oplevelsen jeg gik efter, fortæller Mogens.

Og en oplevelse fik han da også. Han har både fået nye venner, men også en masser minder med i bagagen hjem fra de tre uger, han og resten af produktionen var i Ecuador.

- Man kommer meget tæt på hinanden. Jeg har fået nogle venner for livet. Især Roed, vi er blevet venner for livet, og jeg snakker stadigvæk med Rikke. Hende er jeg meget i kontakt med, fortæller Mogens, der også stadig er i kontakt med Maja, Caroline og Dennis.

I modsætning til alle de kvindelige deltagere i årets udgave af "Divaer i Junglen", så var der ingen af mændene, der havde stift bekendtskab med reality-TV før.

Men står det til Mogens, så er han ikke færdig med skærmen.

- Jeg vil rigtigt gerne være med i Robinson. Det kunne være sjovt at udfordre sig selv, fortæller han.

Han har dog lige skullet vænne sig til livet som realitystjerne. En bytur er nemlig ikke længere bare en bytur, nu bliver han nemlig genkendt, når han kommer i byen.

- Til at starte med var det meget sjovt, men når jeg går i byen, så er der jo piger, der vil føde mine børn og have autografer. Det er sjovt at prøve at få den opmærksomhed, fortæller Mogens.

Se øjeblikket hvor Mogens vinder i klippet herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Med finalen i "Divaer i junglen" er det også slut med det drama, der har været igennem det meste af sæsonen.

På holdet var det specielt dramaet mellem Caroline og Rikke på den ene side, og Janni Ree på den anden, der fik skældsordene til at flyve. Og generelt har der været masser af fnidder pigerne imellem, mens mændene bare kunne ryste på hovedet.

Men der har også været drama med deltagere, der valgte at forlade junglen af egen fri vilje.

Sascha Klæstrup måtte forlade junglen, da hun kom til skade med sin iskiasnerve, mens Janni Ree selv valgte at forlade junglen.

- Jeg har fortrudt. Big time, fortalte Janni til SE og HØR efter sit exit.

Det er også blevet til et farvel til Fie Laursen og Johnny inden finalen.

Både Fie Laursen og Johnny blev sendt ud af de andre deltagere. I Fies tilfælde var det hendes egen holdkammerat Maja, der gav hende dødsstødet.

- Det er egentlig af nogle grunde, man ikke rigtig ser på TV. Fie har det med at brokke sig utroligt meget bagom kameraet, sagde Maja Bebe til SE og HØR om Fie Laursen exit i "Divaer i junglen", da hun havde sendt Fie ud.

Sponsoreret indhold