Paradise Hotel30. august 2017

Anna Due og Martin Hjort i åben krig

Det er bestemt ikke søde ord, der flyver mellem det tidligere kærestepar Anna Due og Martin Hjort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-36071.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Der er endnu en gang opstået krig i reality-land, og denne gang er det et tidligere kærestepar, der er kommet op at toppes.

Anne Due og Martin Hjort ligger nemlig lige nu i åben krig på internettet. Det skriver Realityportalen.dk.

Det hele startede med, at Anna Due skrev et blogindlæg, hvor hun gik til angreb på Martins nye kæreste.

– Martin og jeg har intet forhold til hinanden mere, faktisk overhovededet ikke. Vi kan godt snakke sammen, men nu omhandler det kun Villian. Jeg vil som sådan ikke tale dårligt om Martin, men han har ændret sig rigtig meget på grund af sin nye kæreste, og det er en skam. Han er slet ikke sig selv mere, og det ved han også godt selv, men ærgerlig bærgerlig, kærlighed gør blind, skrev Anna Due på sin blog, i et indlæg som hun sidenhen har slettet, men som Realityportalen.dk har nået at gengive brudstykker fra.

Men det gider Martin tydeligvis ikke finde sig i. Han har derfor lagt et åbent brev på Facebook, hvor han sviner Anna til.

- For at gøre en meget lang historie kort har jeg nu i en årerække fundet mig i diverse direkte usande tilsvininger fordi min tålmodighed er lang og min personlighed er rolig. Dog har jeg i den grad fået nok når jeg sidder med en utrolig sød ny kæreste som fuldstændig er knækket psykisk efter, imod hendes vilje, i den grad er blevet udstillet offentligt af Anna. Alt hvad Anna skriver i hendes blogindlæg er så umodent, usagligt og direkte skadende og usandt, skriver Martin på Facebook.

Artiklen fortsætter efter Martins opslag

Martin skriver også, at hans er et offer for en vendetta fra Annas side.

- Det er under al kritik, både for hendes arbejdsplads, hendes omgangskreds samt familie. Det er så pinligt for hende og hun har grædt og grædt siden blogindlægget kom frem. Hun har INTET gjort og er fuldstændig uskyldig i alt hvad der bliver fremlagt. Hun er et offer for Anna's meget umodne vrede, vendetta og jalousi, skriver Martin ligeledes.

Anna Due og Martin har tidligere været på kant med hinanden i forbindelse med, at han har haft en ny kæreste.

Mens Martin var sammen med en af sine tidligere kærester, skrev Anna nemlig på sin blog, at hun ikke måtte være med til sønnen Villians fødselsdag.

Anna og Martin lærte hinanden at kende, da de begge var med i "Paradise Hotel" i 2013. Deres forhold udviklede sig hurtigt, og i 2014 kom sønnen Villian så til verden. Desværre holdt deres forhold ikke, og Anna flyttede fra Martin i april 2015.

Du kan se billeder af Anna Due, Martin Hjort og deres søn i galleriet herunder

Anna Due og Martin med sønnen Villian

Sponsoreret indhold