Paradise Hotel 17. juni 2016

Anna Due efter mystisk sygeforløb: Sådan går det i dag

Anne Due var i begyndelsen af april indlagt på grund af en sygdom, hun fik konstateret som 17-årig. For nylig var hun så for første gang alene hjemme siden indlæggelsen
Foto: Privat/Anna Due

Hun har fortalt åbent og ærligt om sit liv som både realitystjerne og mor til lille Villian.

Men der er én ting, som den tidligere Paradise Hotel-deltager Anna Due ikke har indvilget mange i: Nemlig at hun i en alder af 17 år fik konstateret en sygdom.

Anna Due, der fik sønnen Villian sammen med den tidligere Paradise Hotel-deltager Martin, ønsker ikke at fortælle, hvilken sygdom hun lider af. Men i begyndelsen af april betød sygdommen, at hun måtte indlægges på hospitalet.

- I torsdags skete der det, som ikke måtte ske – og det skete imens jeg var alene hjemme. Heldigvis havde jeg min mor i røret, så der blev ringet 112 og ambulancen kom med fuld udrykning. Jeg var helt forvirret da de kom, og kunne ikke finde hoved og hale i noget som helst. Min mor kom efterfølgende, og Martin havde hentet V (sønnen Villian, red.) i vuggestuen, skrev Anna Due i begyndelsen af april på sin blog.

Siden har hun ikke været alene hjemme på grund af sygdommen og frygten for, at hun igen skulle få det dårligt. Men for nylig var den unge mor så for første gang alene hjemme –  og det gik godt, fortæller Anna Due på sin blog:

- Jeg var i går for første gang siden anfaldet alene hjemme en hel dag, uden at tænke negativt, og uden at være bange! Fremskridt, nu begynder det at se lysere ud! Okay, der var lige et tidspunkt hvor jeg tænkte på det, men så sagde jeg bare “årh, stop nu, gå nu væk forhelved da! Sker det igen, så sker det, man kan ikke gøre noget ved det alligevel”, og det hjalp! Så jeg gjorde rent, hyggede mig med højt musik og fik lavet nogle indlæg, skriver Anna Due på sin blog.

Selv om hun ikke ønsker at fortælle alt om sygdommen, har hun tidligere fortalt, at det var en hård tid, da lægerne forsøgte at finde ud af, hvad der var galt med hende. 

- Jeg fik konstateret sygdommen da jeg var 17 efter en lang række prøver, men fordi de dumme læger i Aalborg fejl-medicinerede mig, røg jeg helt ned i et hul. Jeg fik en depression som varede i 4 måneder, og jeg gik med frygten om at jeg skulle falde omkuld hver eneste dag. Faktisk var det så slemt at jeg så syner, og gik med dumme tanker – det var den værste tid i mit liv, virkelig den værste, fortalte Anna Due på sin blog tilbage i april.

Heldigvis satte lægerne på Viborg Sygehus Anna Due på en ny type medicin, som hjalp. 

Sponsoreret indhold