Paradise Hotel6. april 2016

Fik konstateret sygdom som 17-årig: Anna Due indlagt

Den tidligere Paradise Hotel-deltager Anna Due blev torsdag i sidste uge hasteindlagt på hospitalet. En sygdom, som hun fik konstateret som 17-årig, blussede igen op. På sin blog fortæller den unge kvinde nu om den skræmmende oplevelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due_rene_schutze_0.jpg
 Foto: Rene Schütze
Hun har fortalt åbent om sit liv som både realitystjerne og mor til lille Villian. Men der er én ting, som Anna Due ikke har indvilget mange i: Nemlig at hun i en alder af 17 fik konstateret en sygdom. Anna Due, der fik sønnen Villian sammen med den tidligere Paradise Hotel-deltager Martin, ønsker ikke at fortælle, hvilken sygdom hun lider af.
Med på sin blog fortæller hun, at hun de sidste seks år kun har haft enkelte ”små blackouts”, som ikke har gjort hende bange. Men i torsdag vendte sygdommen tilbage:
- I torsdags skete der det, som ikke måtte ske – og det skete imens jeg var alene hjemme. Heldigvis havde jeg min mor i røret, så der blev ringet 112 og ambulancen kom med fuld udrykning. Jeg var helt forvirret da de kom, og kunne ikke finde hoved og hale i noget som helst. Min mor kom efterfølgende, og Martin havde hentet V (sønnen Villian, red.) i vuggestuen, skriver Anna Due på sin blog. Selv om hun ikke ønsker at fortælle alt om sygdommen, afslører hun, at det var en hård tid, da lægerne forsøgte at finde ud af, hvad der var galt med hende. - Jeg fik konstateret sygdommen da jeg var 17 efter en lang række prøver, men fordi de dumme læger i Aalborg fejl-medicinerede mig, røg jeg helt ned i et hul. Jeg fik en depression som varede i 4 måneder, og jeg gik med frygten om at jeg skulle falde omkuld hver eneste dag. Faktisk var det så slemt at jeg så syner, og gik med dumme tanker – det var den værste tid i mit liv, virkelig den værste, fortæller Anna Due på bloggen. Heldigvis satte lægerne på Viborg Sygehus Anna Due på en ny type medicin, som hjalp.
- Efter et år blev jeg ”normal” igen, og kunne fortsat leve mit liv uden frygt. Men så skete der noget i torsdags, som jeg aldrig troede ville ske igen, skriver Anna Due med hentydning til episoden, hvor hun blev indlagt på hospitalet igen. - Jeg har valgt at dette ikke skal knække mig og jeg er faktisk rigtig stolt af mig selv.. Op på hesten igen, og så skal jeg fremover lade være med at stresse mig selv over små ting. Jeg har haft så meget i hovedet, og det er simpelthen det som har været med til at udløse det. Min krop sagde fra, skriver Anna Due på sin blog. Episoden i sidste uge betyder nu, at der er nogle ting, som den unge mor ikke må gøre, før der er gået to år. Derudover er der en sandsynlighed for, at hun skal sættes op i medicin. - Jeg tænker selvfølgelig på Villian, hvad nu hvis? Men nej, det SKAL ikke ske igen, og nu skal jeg bare lade vær’ med at stresse og kun tage en ting af gangen. De mente det var stress og for lidt søvn, så nu må jeg dælme lytte noget mere til min krop, både for min, men også for Villians skyld, skriver Anna Due til sidst. Læs hele hendes blodindlæg her.
https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_25.png

Sponsoreret indhold