Paradise Hotel31. maj 2015

Angelins søn har kræft: - Kampen er ikke slut

Den tidligere Paradise Hotel-deltager kæmper for sin søn, der lider af en aggressiv type knoglekræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/angelin_paradise_hotel_covermodel_1.jpg
 TV3

Selvom lægerne har givet dystre prognoser, fortsætter den tidligere Paradise Hotel-deltager med at kæmpe for sin søn, der lider af en ondartet og aggressiv knoglekræft.

Onsdag gennemgik hendes lille purk således en stor og omfattende operation, hvor han fik fjernet en muskel i det ene lår.

- Kampen er ikke slut endnu. Han fik en operation, hvor de har fjernet hele den ene muskel i låret. Der er masser af smerter, masser af tårer og nedsættelse af funktioner i hans ben. Vi har fået en behandlingsplan for de næste 8-12 måneder, som kan blive genoptaget, hvis der opstår kræft igen. Prognosen siger cirka 30 procents chance for, at han overlever, fortæller Angelin til SE og HØR.

Hun opdagede ved et tilfælde, at hendes lille søn – som hun fødte for blot fire måneder siden – havde en bule på sit ene lår. Først troede Angelin, at der blot var tale om en fedtknude, men efter en række tests og undersøgelser kom det dystre svar: Sønnen lider af en alvorlig og aggressiv type knoglekræft, der kaldes osteosarkom.

De sidste to måneder har den nybagte mor, der deltog i Paradise Hotel i 2012, været indlagt med sønnen, der har gennemgået en intensiv kemo-behandling med tre forskellige slags stoffer. Onsdag gennemgik han så en stor operation.

Imens forsøger Angelin at holdet modet oppe i denne svære tid.

- Det er svært at sætte ord på, hvordan jeg har det, og hvor forfærdeligt det hele er, og hvor fortvivlet jeg er over alt det, der forgår omkring mig. Når man er i krise, kan selv den mindste ting virke uoverkommelig, siger Angelin til SE og HØR og tilføjer:

- Mit humør er meget svingende, og jeg er både vred, deprimeret, træt, bange. Jeg ville ønske, at det var mig, der lå der og ikke mit barn. Jeg ville ønske, at det mig, der har haft alt den smerte og ikke mit barn, siger Angelin, der heldigvis får masser af støtte og opbakning fra venner og familie.

- Jeg er i hvert fald taknemmelig over al den støtte og hjælp, som min familie, venner og fans tilbyder.

Sponsoreret indhold