Paradise Hotel20. februar 2014

"Paradise Hotel"-deltager arbejder som prostitueret

Reality-stjernen afslører sin store hemmelighed i SE og HØR
Af af
SE og HØR blev inviteret på bordel, hvor reality-stjernen fortalte om sit job.
SE og HØR blev inviteret på bordel, hvor reality-stjernen fortalte om sit job.
 Foto: Thomas Laursen

Den 21-årige transseksuelle Nichole Valentina Pretty Jensen blev kendt, da hun for to år siden medvirkede i "Paradise Hotel". Nu er hun aktuel i TV3-programmet "Et Ton Cash", men hvad hun ikke afslører på skærmen er, at hun de sidste tre år har arbejdet som prostitueret.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a0c93816c8f64aaaa7a4523bff11255b.jpg

Nichole kalder sig "Valentina", når hun arbejder som glædespige på bordellet Playhouse i Esbjerg. (Foto: Thomas Laursen)Reality-stjernen var kun 18 år, da hun første gang tjente penge på sex.- Jeg havde skrevet med en mand på nettet, og så røg jeg om på bagsædet af hans bil, mens min veninde gemte sig udenfor med hættetrøje på og sådan en lille smørekniv i hånden, fortæller hun.

"Paradise Hotel": Hvor blev de af? I sidste uge havde Nichole inviteret SE og HØR indenfor på bordellet "Playhouse" i Esbjerg, hvor hun arbejder som glædespigen "Valentina". I et meget ærligt interview fortæller hun om sit kontroversielle job.- Mange ser det som et helvede, men jeg ser det som min redning, fordi det giver mig nogle muligheder, som intet andet har kunnet give mig.

Nichole blev født som en dreng, og da hun deltog i "Paradise Hotel" hed hun stadig Hairon, som var det drengenavn, hendes brasilianske forældre gav hende, da hun blev født.Nichole tjekker som den første transseksuelle ind på "Paradise Hotel"Pengene, som den kendte glædespige tjener på lagnerne, bruger hun på at transformere sig til den kvinde, som hun altid har følt sig som. Siden sin medvirken i "Paradise Hotel" er det ikke kun sit navn, hun har ændret. Hun har også fået fyldt silikone i sine bryster, opereret sin næse og fået recept på kvindelige hormoner.Hør Nicholes mandestemme herMen den unge kvinde, der engang var en dreng, er stadig ikke tilfreds med sig selv. Det vigtigste for hende er snart at få en kønsskifteoperation, så hun kan slippe af med den bule, hun stadig har i sine små blondetrusser. Derfor er hendes job som prostitueret vigtigt for hende, så hun kan tjene penge til sin forvandling.- Det er det her job, der gør, at jeg kan få lov til at fuldføre min drøm om at transformere mig til den, jeg gerne vil være, fortæller hun.

Du kan læse hele det store interview med Nichole i denne uges SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ebe1f31843cf40f785d4322b714a2aaa.jpg

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e9de9825a81e4a0a99c65072c67aa8f8.jpg

Sammen med bordellets indehaver, Charlotte Andersen, der kalder sig "Amanda", er Nichole ved at gøre sig klar til at modtage dagens kunde. (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold