Paradise Hotel22. oktober 2014

Paradise Hotel-deltagere druknedøden nær under optagelserne

Tre deltagere blev fanget i bølgerne og måtte kæmpe for livet
Af af
Det kunne være endt helt galt for tre deltagere i Paradise Hotel
Det kunne være endt helt galt for tre deltagere i Paradise Hotel
 Foto: TV3Det skulle have været en hyggelig tur ved stranden, men var tæt på at ende helt galt for tre deltagere i den svenske udgave af Paradise Hotel.

De tre fyre Ervin, Calle og Freddie var taget til stranden under optagelserne til den nye sæson af Paradise Hotel, der løb over skærmen på svensk TV tirsdag aften. Men hvad seerne ikke så i tirsdagens afsnit var, at den hyggelige soppetur var tæt på at ende grueligt galt. 23-årige Ervin Veisz, 21-årige Calle Åberg og 23-årige Freddie Johansson blev hevet til havs af en stærk understrøm, og her blev de kastet rundet af enorme bølger og var tæt på at drukne.

Det skriver det svenske medie Expressen.se.

De tre drenge blev kastet rundt i bølgerne, og 23-årige Ervin Veisz fortæller til det svenske medie, at han følte det som 'at være i en tørretumbler' Gentagne gange blev han slået mod den hårde sandbund:

LÆS OGSÅ: Alvorlig ulykke i Paradise Hotel: Malene styrtede ned

LÆS OGSÅ: Malene kom alvorligt til skade i Paradise Hotel: Sådan har hun det i dag

- Jeg kæmpede for mit liv. Jeg græd og spyttede og skreg, siger han til Expressen.se.

23-årige Freddie Johansson var overbevist om, at Ervin var død, siger han til avisen:

- Jeg så ikke Ervin. Jeg husker, at jeg tænkte, at han måtte være død. Jeg råbte til Calle, at han skulle hjælpe mig, men så ser jeg, hvordan han begynder at græde og udbryder "Undskyld Freddie, jeg kan ikke." Da indstillede jeg mig på, at nu dør jeg, siger Freddie til Expressen.se.

Det lykkedes en fjerde person - 24-årige Smail Alihodzic - at redde Ervin op af det oprørte hav. En femte deltager på Paradise Hotel reddede de to andre op.

Et hold af psykologer og læger tilså de tre forkomne deltagere efterfølgende. Produktionsholdet ville ifølge det svenske medie stoppe indspilningerne, men fyrene ønskede at fortsætte til trods for den chokerende oplevelse.

I dag kæmper flere af drengene stadig med psykiske eftervirkninger. Blandt andet søvnløshed, vandskræk og mareridt.

Sponsoreret indhold