Reality14. februar 2016

Amalie afslører sin babys køn

Amalie ved, hvilket køn hendes baby bliver nu. Se om det bliver en pige eller dreng.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-98133.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Amalie Szigethy overraskede mange, da hun afslørede, at hun var gravid.

Men det hele går planmæssigt, og nu kender den smukke realitybabe også kønnet på den lille baby, hun venter med kæresten Mikkel:

- Ja, mange af jer har jo snakket om det, og gættet jer til, hvad der gemmer sig i min mave. Men igår var jeg inde på Ny Østergade på scanningsklinikken, hvor jeg blev scannet, og det jo ingen hemmelighed at jeg hele tiden har haft en ide hvad der gemmer sig inde i min mave og det ikke kommer som en overraskelse. Nemlig min lille skatterpige, skriver Amalie på sin blog og afslører dermed, at hun venter sig en datter.

Amalie er lige nu i 17. uge af sin graviditet. Da hun i sin tid afslørede, at hun var gravid, skete det til SE og HØR, hvor hun blandt andet fortalte:

– Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslører Amalie Szigethy over for SE og HØR.

– Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år. Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid, forklarede 24-årige Amalie, som understregede, at barnet er et ønskebarn. Og nu ved vi altså, at det bliver en pige.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold