Reality26. september 2019

Olivia Salo er vært på nyt sexprogram: - Jeg er meget glad for legetøj

I morgen fredag er der premiere Viafree-programmet "Olivia og sexmyterne", som har "Love Island"-baben Olivia Salo som vært. Og det er et område, som den veldrejede godte er svært glad for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc00428_blue_03.jpg
 Foto: TV3

I morgen kan du i selskab med smukke Olivia Salo få skubbet dine grænser inden for den seksuelle verden.

null

Fredag er der nemlig premiere på programmet "Olivia og sexmyterne", som har "Love Island"-skønheden som vært. Og det går bestemt ikke for sig.

I løbet af otte afsnit skal pigen fra Næstved både besøge en swingerklub, overvære en sprøjteorgasme og prøve dominatrix. En række oplevelser som har gjort indtryk på hende.

- Det har været super spændende at få rykket sine egne grænser men samtidig at rykke danskernes, fortæller Olivia til SE og HØR om det nye program.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_olivia_salo_249-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Olivia Salo blev kendt, da hun deltog i realityprogrammet "Love Island" (Foto: Dan Mariegaard)

For mange danskerne er sex noget, som bliver holdt yderst personligt og helst under dynen i soveværelset. Sådan er tilfældet ikke med den nyklækkede tv-vært.

- Jeg har altid været meget seksuel, og jeg kommer fra et meget frit hjem, hvor vi har snakket meget åbent omkring sex. Så det har været meget naturligt at gribe det her emne an, nu hvor ingen andre har gjort det på en ordentlig måde, lyder det selvsikkert fra Olivia.

Domina eller swingerklub?

I løbet af otte afsnit får den altid velklædte tv-kendis indblik i en række seksuelle universer, som hun endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Nogle af dem tiltaler hende meget - andre knap så meget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/olivia_salo_og_joakim_mescali.jpeg
 (Foto: TV3)

I "Love Island" nåede Olivia til finalen med Joakim Meskalí, som hun efterfølgende blev kærester med. Det forhold holdt dog ikke, og til SE og HØR oplyser tv-godten, at hun er single (Foto: TV3)

- Nu er det ikke ligefrem dominatrixen, jeg tager med ind i soveværelset. Men der er et program, der handler om, hvordan vi som par kan optimere sexlivet. Det har jeg lært enormt meget af, at man skal have en åben dialog, forklarer Olivia, som heller ikke lægger skjul på, at hun i forvejen har prøvet en hel del seksuelt.

Er der nogle af tingene, som du kunne finde på at prøve?

- Hvem siger, at jeg ikke har prøvet det i forvejen? svarer hun med et grin, men uden at fortælle hvad hun præcis har prøvet af de ting, man ser i programmerne..

I løbet af optagelserne til "Olivia og sexmyterne" er det dog blevet mere klart for den tidligere "Love Island"-deltager, hvad hun har lyst til at prøve på egen krop.

- Der er et afsnit med en swingerklub, og det er måske ikke så meget mig. Jeg tror, at jeg har fået be- eller afkræftet mange af mine egne personlige fantasier med det her program, siger Olivia og fortsætter:

- Jeg er meget glad for sexlegetøj i soveværelset og den seksuelle frihed, du kan have med din partner.

Du kan se samtlige otte programmer af "Olivia og sexmyterne" i morgen fredag klokken 8.00.

Se Olivia Salo lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold