Oliver Lawson efter "Robinson": Ville hellere sidde 1 år i fængsel

- Jeg gør det i hvert fald aldrig igen, det er stensikkert. Ikke engang hvis jeg fik en million for at være med, ville jeg gøre det igen.

Sådan siger Oliver Lawson, efter han er kommet hjem fra ”Robinson ekspeditionen”.

Han meldte sig egentlig, fordi hans kæreste sagde, at han ikke ville kunne klare at deltage - og det skulle han ikke have siddende på sig.

- Der kører en reklame i fjernsynet, hvor der søges nye deltagere til ”Robinson ekspeditionen”, og så siger jeg til Malou, at det kunne jeg da godt melde mig til. Så svarer hun: ”Arh, det ville du aldrig kunne klare", fortæller Oliver Lawson til SE og HØR.

- Så siger jeg til hende, at hvis hun siger det én gang til, så melder jeg mig til, og hvis jeg melder mig til, så kommer jeg 100 procent med, for de vil elske en som mig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oliver Lawson besluttede under \

Oliver Lawson med kæresten Malou. Foto: Dan Mariegaard

- Hun siger: ”Det kan du bare gøre, du vil aldrig klare det”, og så siger jeg: ”Fint, nu melder jeg mig til”.

Meget hårdere end forventet

Det viste sig at være benhårdt i ”Robinson ekspeditionen”, og det er grunden til, at Oliver Lawson ikke kunne finde på at deltage igen.

- Grunden til, jeg ikke vil gøre det igen, det er, fordi det er så hårdt. Jeg har siddet og set ”Robinson” og tænkt: ”Hold kæft, mand, det der, det kan jeg da gøre gange ti”. Jeg var sikker på, at jeg ville mose alle de andre i dysterne, inden jeg skulle af sted, fortæller Oliver Lawson og fortsætter:

- Jeg tænkte: ”Jeg kommer ikke til at tabe en eneste dyst”. Men det er altså bare noget andet, når man står i det. Jeg vil hellere være i fængsel i et år, end jeg vil gøre det igen. Men jeg har fået så meget ud af det, så man kan ikke sammenligne det med et fængsel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oliver Lawson i "Robinson ekspeditionen" 2021. Foto: NENT

- Jeg har udviklet mig på en måde, hvor ikke engang tusind psykologsamtaler kunne gøre det. Hvis du vil det, så kan det ændre dig som person. Og for mig har det ændret mange ting.

Fortryder intet

Men selv om Oliver Lawson siger, han aldrig ville gøre det igen, så fortryder han ikke en eneste ting ved sin medvirken i programmet. Alt, han har været igennem, har gjort noget for hans selvudvikling, og han står også ved de ting, han har sagt og gjort.

- Jeg fortryder ikke noget som helst. Alt, hvad man ender med at se på tv, det kan jeg stå inde for. Jeg ved, hvad jeg har signet up for, og det er også, at de kan tage noget ud af en kontekst og fremstille mig på en bestemt måde, og det er helt fint. Jeg ved, at de ting, jeg har sagt og gjort, det er den person, jeg er.

- Selvfølgelig har jeg måske nogle gange fået formuleret mig på en måde, som jeg ville have formuleret anderledes herhjemme, men i det store billede har jeg været den, jeg er.

Frederik, Jesper, Amanda Sascha, Oliver og Ralf i Syd-lejren

Frederik, Jesper, Amanda Sascha, Oliver og Ralf i Syd-lejren. Foto: NENT

Dyster, kappestride og dødskampe er naturligvis benhårdt for fysikken, men der er mange andre ting, der følger med i ekspeditionen, som også tærrer på kræfterne og psyken.

- Der er nogle tidspunkter, hvor der kan kravle noget over en, som ikke nødvendigvis bliver vist på tv. Og så er der det der med at gå på toilettet i naturen, vaske dig i havet og ikke børste tænder i så lang tid. Det er brutalt, og du skal være stærk oppe i hovedet for at kunne gøre det, fortæller Oliver Lawson.

- Alle dem, der er med i år, det er stærke personligheder, som kommer fra noget, og som har noget med i bagagen, der gør, at de kan klare det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oliver Lawson i \

Oliver Lawson i "Robinson ekspeditionen" 2021. Foto: NENT

Han slutter:

- Uanset om jeg har spillet på hold med den ene eller den anden, og om vi har hugget lidt til hinanden, så har jeg sgu respekt for dem den dag i dag, det har jeg.

Han håber, at alle deltagerne kommer til at være tilfredse med det, de ser på tv.

- Det betyder meget for alle, at vi har hinanden igennem alt det her. Jeg ved, nogen måske har følt, de er blevet snakket til på en ubehagelig måde, og nogen er røget hurtigere ud, end de havde håbet på, og der tror jeg, det er vigtigt, at alle er søde til at snakke med hinanden.

- Det føler jeg også, vi er. Det er 21 sympatiske mennesker.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close