Reality16. september 2015

John fra ”Luksusfælden”: Økonomien væltede en måned efter

Selvom 33-årige John Christensen, der tirsdag aften medvirkede i ”Luksusfælden”, fik en god håndsrækning til at håndtere sin økonomi af "Luksusfældens" eksperter, kan han ikke bruge det til noget i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/john2.jpg
 Foto: TV3

Tirsdag aften besøgte "Luksusfælden" John fra Svinø. John havde mere end brug for eksperternes hjælp, for gælden var løbet løbsk, og han kunne ikke længere få hverdagen til at hænge sammen økonomisk.

Efter John havde medvirket i ”Luksusfælden” og fået lagt en plan for, hvad der skulle ske fremadrettet for at redde hans økonomi, var han virkelig taknemmelig. Han håbede, at dette kunne blive en vej ud af hans økonomiske krise.

Desværre kom der en måned efter eksperterns besøg "uforudsete udgifter" i vejen, som i dag gør, at John ikke kan bruge ”Luksusfældens” hjælp-

- Der kommer muligvis nogle fremtidige uforudsete udgifter, som jeg ikke havde regnet med, forklarer John til SE og HØR om sin nuværende situation.

John vil ikke nærmere ind på, hvad der præcis har forandret hans økonomiske situation siden ekspertenes besøg. Men forandringen ligger som en tikkende bombe under ham - en bombe, der pludselig kan eksplodere og smadre hans i forvejen skrøbelige økonomi.

Skylder næsten en million
John har ellers rigeligt at se til, da han stadig arbejder som konstabel i Forsvaret cirka 100 kilometer fra, hvor han bor. Desuden er han delefar til Angelina på seks år og sønnen Valdemar på et år, som han begge deler med ekskonen, Linea. John og Linea gik fra hinanden, fordi han ikke var den samme efter sin udsendelse til Afghanistan og skulle bruge psykologhjælp.

Da eksperterne kiggede forbi sidste efterår, så det ikke for godt ud for Johns gæld. John og Linea havde solidarisk en gæld på 818.000 kroner, men fordi John også havde et bi-lån på 82.000 kroner og havde lånt 10.000 kroner af familien, skal han i alt hæfte for 910.000 kroner.

Huset ikke solgt endnu
Huset i Svinø havde John og Linea sammen købt for 645.000 kroner, og hvis al gæld i huset skal kunne indfries, bliver huset nødt til at blive solgt for mindst 550.000 kroner. Ejendomsmægleren går med til en salgspris på 575.000 kroner.

Men huset er ikke blevet solgt.

- Det er en utrolig dårlig ejendomsmægler, der ikke gør sit arbejde ordentligt, siger John Christensen til SE og HØR og tilføjer, at der kun har været en fremvisning mere, siden ”Luksusfælden” var forbi.

John ville også lægge soldater-livet bag sig og begynde et nyt kapitel i sit liv i lære som elektriker, men huset bliver ved med at komme i vejen.

Har droppet læreplads
- Jeg venter lige med at komme i lære, til jeg har fået solgt huset og fundet et nyt sted at bo. Jeg har ikke råd til at betale for to steder samtidig. Jeg vil gerne være sikker på, hvordan mit nye budget ser ud, siger John til SE og HØR.

Derfor forsøger John også samtidig at færdiggøre et CV, så han kan skifte jobbet i Forsvaret ud.

De uforudsete udgifter i fremtiden gør også, at John ikke har benyttet sig af "Luksusfældens" gave med et års psykologhjælp, men John understreger, at han har fået det bedre, siden programmet blev optaget.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold