Økonomi gav Linse Kessler stress: Dyre lærepenge

Forhastede beslutninger kan ikke kun være dumme. De kan også være dyre.

Det har 55-årige Linse Kessler indset. Det gav hende nemlig en ordentlig omgang stress i vinters.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Linse Kessler, 55, har brugt millioner på dumme beslutninger.
– Meget kan man sige om mig, men jeg er også virkelig god til at tjene penge. Det har jeg været, siden jeg var ni år. (Foto: Hanne Juul)

– Selv om jeg er på kontrakt hos TV3, så laver jeg ikke millioner. Og jeg har brugt millioner på at dumme mig, siger Linse til SE og HØR.

Det begyndte, da hun rejste til Spanien.

– Jeg vidste godt, at den bed and breakfast ikke ville give overskud, erkender Linse Kessler i dag.

Det spanske eventyr, hvor hun rejste til Spanien i starten af 2018 og tog hjem senere på året, endte med at koste hende mange penge, men det fik hende ikke til at tænke sig bedre om.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det har været nogle dyre lærepenge, men på den anden side så har jeg virkelig lært at tænke mig om på den hårde måde, siger Linse Kessler om sine forfejlede økonomiske eventyr. (Foto: Hanne Juul)

– Huset, jeg købte i Dragør, kostede mig 700 af de lange, jeg flyttede efter 100 dage. Jeg skulle måske lige have lejet et hus i nogle måneder i stedet, så jeg fandt ud af, at det slet ikke var mig, erkender Linse i dag.

Prikken over i’et blev et vegansk spisested.

– Jeg fik ideen med Veganski, som jeg aldrig nåede at åbne, jeg tog alt for hurtige og dumme beslutninger.

Snerrede af folk

De mange idéer blev nogle dyre fornøjelser, der til sidst gik ud over Linses gode humør og helbred.

– Jeg kunne mærke, at jeg begyndte at snerre af folk. Jeg havde ondt i maven og sad og bed i mine negle, og mit mavesår gik helt bananas, fortæller Linse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hundene Torben og Bennie har hjulpet Linse til at komme ud og stresse af med en gåtur. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg har lært virkelig meget af det, på den hårde måde, fordi jeg husker det. Så det kan være, at Linse som 55-årig har set lyset og er blevet mere fornuftig, lyder det fra hende med et smil.

I dag tænker hun sig om, inden kortet bliver kørt igennem.

– Jeg vil næsten vove at påstå, at jeg har lavet min sidste dumme investering, jeg tænker mig virkelig om nu, selv om jeg kun skal bruge 200 kroner på en bluse.

Millionær flere gange

Heldigvis er det gode humør vendt tilbage. Linse fandt sin indre styrke frem og handlede i stedet for at spekulere.

– Jeg er i fuldt sving med oprydningen, og jeg er tæt på mål. Det giver ro i maven. Normalt er der ikke noget, der kan tage min nattesøvn, men det kan økonomi. Jeg har skammet mig over det og har skældt mig selv ud, siger Linse, der nu har lært at tage den med ro og ikke kaste sig hovedkulds ud i alle mulige projekter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ny mand
Det er efterhånden flere år siden, der sidst har været en mand i Linse Kesslers liv. Men nu er der måske nye tider på vej.
– Det kan godt være, at jeg snakker med en. Vi snakker bare. Og der er ikke så meget mere at fortælle om det. Han kommer med i Bryggen, afslører Linse.
– Man ser ham bare, hvor jeg snakker med ham, for vi kan ikke ses, da han ikke bor her i landet. Og det er egentlig rigtig fint, for så kan man lige mærke efter, om det er noget, siger Linse Kessler.
Den nye fyr er ifølge hende en rigtig mand, og så har han en fortid, der minder om hendes egen.
– Han har været en rod, og det er nok meget godt, for lige børn leger bedst. Han er ikke en rod mere, og det er jeg heller ikke så meget mere, kommer det fra Linse med et stort grin. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg har været millionær nogle gange, men 1-2-3, så står jeg og spørger skattevæsenet, om jeg må vente med at betale. Jeg vil gerne ligge lunt i svinget og have lidt på kistebunden, siger Linse, som kan stresse lidt af, da der er pause i optagelserne til “Familien fra Bryggen”.

– Nu passer jeg mine produkter fra Lenina Coleman, min støtteside til dyrene og mine optagelser, når det går i gang igen, lover Linse sig selv.

Du kan følge hende og resten af familien på TV3 torsdag kl. 20.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close