Reality3. september 2021

Nynne Larsen efter vold: - Jeg vil bare gerne være Nynne igen

Efter en dramatisk afslutning på forholdet med Robert Hansen har Nynne Larsen nu besluttet at lægge hele episoden bag sig.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nynne Larsen talte i går aftes til sine følgere for at give en status over de sidste 14 dage af sit liv, som hun beskriver som hektiske.

Realitydeltageren har været en del i medierne, efter hun delte et foto af sig selv, der er slået gul og blå i ansigtet.

Efter at have anklaget ekskæresten Robert Hansen for vold ved flere lejligheder, tog dramaet i sidste uge til, da de to begyndte at skændes i kommentarfelterne på Instagram.

Her fortalte Robert Hansen, at Nynne Larsen og han var oppe at slås, mens Nynne Larsen forklarede, at hun kun havde slået ham i selvforsvar.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dramaet med ekskæresten Nynne Larsen gav endnu engang Robert en placering på forsiderne.
Dramaet med ekskæresten Nynne Larsen gav endnu engang Robert en placering på forsiderne.
 Foto: Gregers Overvad

Da parret stadig var sammen. Foto: Gregers Overvad

Nu ønsker realitydeltageren, som vi kender fra "Dagens mand" og "Divaer i junglen", at få ro på tilværelsen igen.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg føler mig lidt som et trafikuheld på den måde, hvor alle liiige skal se, fortæller Nynne Larsen.

- Det er en situation, jeg selv har været med til at skabe ved at gå ud og fortælle min historie, men jeg synes også, det er lidt angstprovokerende hele tiden at skulle være noget for nogen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nynne_3.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Nynne Larsen til årets "Vi elsker 90'erne". Foto: Lars H. Laursen

Den megen opmærksomhed, der har været omkring bruddet med Robert Hansen, gør det svært for Nynne Larsen at vende tilbage til en normal hverdag med job og studie, forklarer hun.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer tilbage og passer det her influencer-arbejde, uden det virker vildt påtaget eller vildt malplaceret.

Det er ikke desto mindre det, realitydeltageren ønsker: At komme videre med sit liv.

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lægge det bag mig. Jeg kunne rigtig godt tænke mig bare at være Nynne igen, siger "divaen".

- Jeg er et godt sted lige nu. Så godt, som det nu kan være. Jeg føler mig stadig lidt stresset, men jeg får min søvn. Prøver at passe min skole og forene det med de her oceaner af arbejde.

null

Sponsoreret indhold