Reality 14. september 2021

Ny forbrugsfest i "Luksusfælden": Salim har købt sig fattig i makeup

Da Salim sprang ud som homoseksuel over for sin muslimske familie, startede en årelang fest. Han glemte bare at betale sine regninger. Der blev lukket for strømmen, og nu er festen slut. Men grunden til, at Salim bruger penge, han ikke har, ligger i hans barndom som kræftsyg.
Foto: NENT

Salim, der bor i Herning og læser HF, drømmer store drømme. Han vil gerne være rejseguide og kosmetisk sygeplejerske, men kunne også godt tænke sig at arbejde med dyr.

Da Salim sprang ud som homoseksuel over for sin muslimske familie, startede en årelang fest. Han købte makeup for tusindvis af kroner og rejste til København for at feste. Han rejste dog uden billet - og makeuppen og ikke mindst de mange rejser til udlandet var der heller ikke råd til.

Uden strøm i to måneder

Salim glemte også at betalte sine regninger, og en dag blev der lukket for strømmen i hans lejlighed. Salim flyttede dog bare hjem til sine forældre og fortsatte sit overforbrug.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Salim forkæler sig selv ved at bruge penge, han ikke har. Foto: NENT

Se eksperterne fortælle Salim, hvor mange penge, han bruger, som han ikke har - og hør ham fortælle, hvordan han levede uden strøm i to måneder, fordi han ikke havde betalt sin elregning:

Men nu er festen slut. Salim drømmer om at få styr på sit liv, sin fremtid og få en stabil hverdag, så han har tilkaldt "Luksusfælden"s eksperter Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen.

Eksperterne har svært ved at finde ud af, om Salim egentlig er klar til at opgive luksuslivet og tage ansvar og de går i gang med at undersøge, hvorfor han hele tiden flygter ind i forbrug og fester. Og svaret ligger gemt et overraskende sted i fortiden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som barn var Salim syg af kræft, og den forkælelse, han oplevede fra familie og venner, har han taget med sig som voksen, selv om han ikke har råd.

Se Salim tale om sin barndom i klippet fra "Luksusfælden" herunder. Du kan se afsnittet på TV 3 klokken 20 eller allerede nu på Viaplay.

Sponsoreret indhold