VIDEO: Numse-Rasmus kludrer til audition

Numse-Rasmus prøvede kræfter med dommerne til \

Numse-Rasmus prøvede kræfter med dommerne til "Danmark har talent", men selv til prøverne gik det skidt. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

Numse-Rasmus stillede som bekendt op til audition på ”Danmark har talent” i torsdags. Tidligere har vi skrevet om, at dommerne dog ikke syntes særligt godt om hans act. I en video, Numse-Rasmus eksklusivt har givet SE og HØR adgang til, kan du se, hvorfor.

Sammen med to andre venner havde Numse-Rasmus øvet en lille sketch som Olsen Banden, og kammeraten bag Egon Olsen er ikke særligt begejstret for sine medsammensvorne.

- Prøv at høre, siger Egon-karakteren til kameraet, de kan ikke engang huske to replikker! I kan jo godt se at også i virkeligheden, der er Egon den kloge.

Videoen, som du kan se i bunden af artiklen, er ellers utroligt sjov i sig selv, så man tror, at de tre venner er i gang med at opføre en sketch for kameraet.

Numse-Rasmus, der i videoen spiller Kjeld uden at sige så meget, havde været til foraudition på ”X Factor” dagen før uden held, og vi kan vist roligt afsløre, at det ikke gik meget bedre til ”Danmark har talent”.

Især efter at dommeren Jarl Friis-Mikkelsen havde givet Rasmus og de andre den negative tilkendegivelse, begyndte tre-mands-holdet at joke med, at de havde modtaget nogle bestikkelsespenge af Stein Bagger, som de skulle give til Jarl Friis-Mikkelsen.

Rasmus har heldigvis en evne til at se tingene fra en positiv side, da han i det mindste kunne se et enkelt lyspunkt ved det hele.

- Den kvindelige dommer, som jeg ikke kan huske, hvad hedder (Cecilie Lassen. red), siger til mig, at hvis jeg havde stået alene, så var jeg muligvis den sjoveste af os, siger Numse-Rasmus til SE og HØR.

Du kan se den morsomme video her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close