Reality20. oktober 2021

Nu tager Linse Kessler bladet fra munden: Det er bestemt ikke noget, jeg er stolt af

Linse Kessler har sammen med sin mangeårige veninde Didde Skjelmose udgivet en bog, som i den grad har skabt røre grundet indholdet
https://imgix.seoghoer.dk/didde_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I bogen fortæller Linse Kessler blandt andet om en episode tilbage i 1995, hvor hun stak sin daværende kæreste med kniv.

Det gjorde hun for at slippe væk fra sin voldelige ekskæreste. Og det var med i planerne, at hun skulle i fængsel - for på den måde at komme væk fra det voldelige forhold for en stund.

Og den dag i dag, er det ikke en handling, hun fortryder.

Beskrivelsen af episoden i den nye bog har dog fået hårde ord med på vejen, og nu kommenterer Linse Kessler igen på knivstikket.

- Jeg hverken griner eller gør grin med min handling dengang. Jeg har levet, og jeg skal fortsat leve med, at jeg traf den beslutning. Der går sjældent dage hvor jeg ikke på én eller anden måde blir mindet om det, og det er bestemt ikke noget, jeg er stolt af, skriver Linse Kessler i et opslag på Instagram.

Kom væk før det er for sent

Knivstikket betød, at reality-stjernen måtte i fængsel for den handling i to år.

Men det er ikke den eneste handling, der har sendt hende i fængsel. Hun har nemlig afsonet i alt syv år for forskellige hændelser.

- Jeg har afsonet mine domme, jeg har erkendt, at jeg har begået fejl og begår fejl. Vi er alle formet af dét liv, vi har levet – og heldigvis bliver vi klogere hele livet.

Artiklen fortsætter under opslaget....

Netop i forhold til det at blive klogere, fortæller Linse, at det i dag ikke var den udvej, hun havde benyttet sig af, hvis hun igen skulle komme ud for det samme.

- Selvfølgelig ved jeg godt, at det ikke var i orden, og jeg ville aldrig tage en sådan beslutning i dag. Sagen er 26 år gammel, og jeg er et helt andet sted i mit liv nu, og har været det i mange år, skriver hun.

Som tidligere nævnt stak Linse sin daværende kæreste for at slippe ud af et voldeligt forhold.

Og nu kommer hun også med en opfordring til andre kvinder, der i dag befinder sig et voldeligt forhold:

- Kom væk før det er for sent, og før det bliver nødvendigt at gribe til drastiske handlinger, som jer gjorde. Jeg kom ikke væk i tide, lyder det fra Linse Kessler.

Sponsoreret indhold