Kendte19. oktober 2021

Linse forsvarer knivstikkeri i ”Aftenshowet”: - Jeg fortryder det ikke

Det var for at slippe væk fra en voldelig ekskæreste, da Linse Kessler i 1995 med fuldt overlæg stak en kvindelig bekendt ned med kniv. Mandag aften sad hun i ”Aftenshowet” for at forklare episoden for 26 år siden, som har sendt hende ud i lidt af en shitstorm efter udgivelsen af en ny bog
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er ikke nogen børn, der løber ud og stikker nogen ned, fordi de synes, det er sejt, at Linse har gjort det.

Sådan lyder det betryggende svar, når Bryggedronningen i ”Aftenshowet” bliver spurgt, om hun nu lever op til sit ansvar som rollemodel – også for helt unge – når hun beskriver planlagte knivoverfald i sin nye samtalebog "Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere", som hun har udgivet sammen med realityveninden.

Anledningen for Linse Kesslers besøg i studiet på Rådhuspladsen er bogudgivelsen forleden. På side 57 beskriver Linse nemlig en episode, som bestemt forarger.

For at slippe for en yderst voldelig rockerekskæreste planlagde den dengang 29-årige Linse Kessler at ende i fængsel for en stund.

For som hun siger i DR-programmet: Der skulle ro på.

Ikke noget valg

Og den nemmeste vej til en fængselscelle? Det måtte være knivstikkeri, fandt Linse frem til.

Knivoverfaldet – som har været beskrevet før i løbet af Linses efterhånden lange række af bekendelsesbøger samt interviews – var så nøje planlagt, at hun havde pakket fængselstasken inden besøget hos sit offer, ligesom hun i øvrigt havde rådført sig hos en sygeplejerske, så hun vidste, hvor hun skulle sætte kniven ind, så det ikke blev dødeligt.

Tilbage i ”Aftenshowets”-studie mandag aften indrømmer Linse, at en kniv lige i maven på kvinden, som vi må forstå, hedder Anne, var ”lidt voldsomt”.

Hun ville aldrig gøre det igen, men alligevel siger hun:

- Jeg ville så gerne sidde og sige, at jeg har fortrudt det. Men jeg har ikke fortrudt den handling og den plan, jeg lavede der. Selvfølgelig ville jeg aldrig nogensinde gøre det igen, for jeg ville tage nogle andre valg i dag. Der havde jeg ikke noget valg.

Ganske velovervejet

I selskab med ”Bagedyst”-dommer Markus Grigo og kendisfrisør Dennis Knudsen omkring bordet bliver Linse Kessler desuden spurgt til, hvorfor det lige var knivstikkeri, hun brugte som adgangsbillet en "tryggere tilværelse" bag tremmer for en stund.

- Kunne man ikke have røvet en guldsmed, lyder eksempelvis et forslag fra en af værterne.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210416_gko1961.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Linse havde ikke noget valg, da hun for over tyve år siden stak en kvindelig bekendt i maven med en kniv. I dag fortæller hun desuden, at hun ikke fortryder den plan, som jo dengang lykkedes hende. (Foto: Gregers Overvad)

Markus Grigo, den rolige og sympatiske dessertkok, tilføjer:

- Jeg kan godt forstå, at du siger, at din eksmand kunne slå dig ned, og at det der med at ringe til politiet, det hjælper ikke altid. Men den der usikkerhed med planlægningen og det med at stikke en kniv i en person. Jeg ville også sige, at du skulle have tævet hende og prøvet at røve en bank, og så var du også kommet i fængsel.

- Der hvor jeg kommer fra, der ringer man til politiet, hvis man føler sig truet på livet, påpeger ”Aftenshowet”-vært Kristian Ring-Hansen Holt

- Sådan er det sgu ikke i min verden, siger Kessler.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190821_wen_-_tv3_13.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Bogen "Linse og Didde - Møgkællinger har det sjovere" er udgivet i samarbejde med veninden Didde Skjelmose, som tv-seere også kender fra TV 3-programmerne.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

”Familien fra Bryggen”-stjernen forklarer, at hun var ganske velovervejet i situationen dengang. Hun var ikke desperat.

- Planen lykkedes. Ja, det var ikke godt for hende, men hun overlevede lynhurtigt. Jeg kom i fængsel. Ude af øje, ude af sind. Han fandt en anden. Og så kunne Geggo og jeg starte det hele op igen. Og vi fik et roligt og fredeligt liv.

Sponsoreret indhold