Reality27. september 2021

Geggo åbner op om sin opvækst: Linse pressede mig til tv

Stephanie “Geggo” Karma Salvarli havde slet ikke lyst til at lave fjernsyn. Nu fortæller hun om at vokse op med en mor uden grænser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_17.jpg
 Foto: NENT

- Vi holder pause fra ”Familien på Bryggen”. Det er dejligt. Det er den helt rigtige beslutning. Lige nu føles det ikke rigtigt at lave, og så skal man ikke gøre det, siger Geggo, der var 20 år gammel, da realityprogrammet først dukkede op på danskernes tv-skærme.

I dag er hun 31 år og åbner i ”Til middag hos” på ny op om sin barndom og opvækst på Bryggen og med mor Linse, der sad meget i fængsel og havde en anderledes, løs tilgang til opdragelse.

- Jeg ville ikke være med

Geggo, med det borgerlige navn Stephanie Karma Salvarli, fortæller, hvordan hun som en rodet teenager, der hverken havde penge, stabilitet eller struktur i sit liv, måtte vokse op på tv, mens hele Danmark har fulgt med i kærester og personlig udvikling gennem 19 sæsoner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pgm_1.png
 Foto: NENT
Pausen fra “Familien fra Bryggen” er tiltrængt efter 19 sæsoner, fortæller Geggo, som er aktuel i “Til middag hos”. Foto: NENT

- De første to sæsoner, der havde jeg ikke lyst til at være med. Slet ikke. Det var slet ikke mig. Det var mors program, siger Geggo og fortsætter:

- Jeg prøvede at sætte en grænse. Jeg prøvede at sige: ”Jeg har ikke lyst til at være med”. Men med al respekt, så har min mor ikke så mange grænser generelt. Så jeg tror, hun havde det sådan: ”Det er fedt, det her, det vil du gerne”. Og sådan har det egentlig været gennem hele mit liv.

Du kan se Geggo fortælle om sin barndom og opvækst i "Til middag hos" på TV 3 klokken 20 eller lige nu på Viaplay.

Sponsoreret indhold