Reality13. august 2018

Fie beskyldte Frederik for utroskab: Nu svarer han igen

Efter et par ugers tavshed vælger Fies ekskæreste Frederik nu at tage bladet fra munden og svare igen, efter at hans ekskæreste har beskyldt ham for både utroskab og for at være aggressiv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen-frederik-01072018.jpg
 Foto: All Over Press

Forholdet mellem Fie Laursen og Frederik Valeur kan bedst kaldes for en særdeles turbulent omgang. Det unge par slog op og fandt sammen igen i tide og utide – og imellem blev der ikke sparet på hårde ord fra Fie Laursens side.

Nu har parret igen brudt med hinanden – og Fie Laursen har denne gang forklaret – i en tårevædet video – at Frederik var hende utro, og at han var aggressiv over for både hende og deres fælles hund, Lucky.

Frederik har været sparsom med at udtale sig omkring bruddet, men nu tager han bladet fra munden efter de anklager fra Fie.

På sin private instagram har han således delt en længere tekst, som Realityportalen.dk har fået lov til at bringe. Her skriver han blandt andet, at han ikke ønsker hverken at be- eller afkræfte noget. Han ønsker i stedet at holde bruddet privat:

- Jeg har selvfølgelig også meget på hjertet og brænder for at komme med min version, men jeg ønsker ingen mudderkastning og ikke denne form for dialog, så derfor forbeholder jeg mig retten til ikke at kommentere yderligere, skriver Frederik ifølge Realityportalen.dk i opslaget og tilføjer:

- Husk dog på, at der altid findes mere end én side af samme sag. Jeg har haft mange gode stunder med Fie og af respekt for dette, ønsker jeg hende det bedste fremover, afslutter han.

Det var i begyndelsen af det nye år, at Fie Laursen og Frederik Valeur stod frem og fortalte, at de var et par.

Kort tid efter valgte de så at flytte sammen. De boede første i Fies lejlighed i Nordsjælland, inden de flyttede til en lejlighed i Københavns Sydhavn.

Slog også op i Sunny Beach

Fie og Frederik slog op, da de var på ferie i Bulgarien, og efterfølgende fortalte Fie, hvorfor de havde slået op.

- I et forhold er der op- og nedture, og det ved i også godt. Hvis I kigger på min historik af forhold, så har de varet fem måneder og så farvel. Og det er, fordi jeg har en idé om, at det hele skal være perfekt, fortalte Fie i ny YouTube-video.

Derfor var det også en udfordring for Fie at tage til Sunny Beach, hvor der hele tiden skete en masse ting.

- Der er meget, der sker rundt omkring en. Og mange ting, som kan se forkert ud. Mange misforståelser og mange skænderier, fordi man er fuld. Jeg tror bare, at det hele var rigtigt hårdt, og der var en masse skænderier. Jeg valgte impulsivt at slå op, fordi jeg bare var sådan: Jeg kan ikke det her mere. Jeg vil bare hjem til Danmark, fortalte Fie om øjeblikket, hvor hun slog op med sin Paradise-fyr.

Allerede et par timer efter mødtes de dog igen. Her havde de begge drukket sig ganske berusede.

- Vi havde lindret vores følelser med alkohol. Vi mødtes så tilfældigt oppe på værelset, hvor vi endte med at brække os på skift. Vi sad på toilettet og brækkede os på skift, og vi kom ind i sengen, hvor vi fik sovet ud. Der var ikke nogen tvivl om, at det var et alt for hurtigt move, og at vi elsker hinanden, og at vi bare ikke kan leve uden hinanden, fortalte Fie i videoen.

Nu ser det så altså ud til, at det er endegyldigt forbi mellem Frederik og Fie.

Sponsoreret indhold