Reality29. maj 2021

Nu har "Charming"-Mads fundet kærligheden

Mads Pahl forlod huset i ugens afsnit af "Prince Charming"; men nu fortæller aalborgenseren, at han har fundet kærligheden uden for programmet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mads Pahl fik med sin nordjyske charme lokket kys ud af både Amir og Christian i datingprogrammet "Prince Charming", hvor 12 mænd kæmper om at vinde 34-årige Jonas Løviks hjerte.

Selve Prince Charming, Jonas Løvik, var han dog ikke interesseret i, og det opdagede programmets hovedperson lynhurtigt, hvorefter han smed aalborgenseren ud i andet afsnits afsluttende ceremoni.

Det er Mads dog kommet hurtigt over. Uden for programmet har han nemlig fundet en ny mand at kysse på.

- Ja, jeg ser en, fortæller charmøren til SE og HØR.

- Vi har kendt hinanden i godt en måneds tid nu.

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_mads_p_blue_008.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Mads Pahl kyssede med både Amir og Christian i "Prince Charming". Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Mads ønsker ikke at afsløre kærestens navn, men der er tale om en fyr fra Aalborg, som realitydeltageren har mødt på scoreappen Grindr.

- Det er faktisk anden gang, jeg møder en på Grindr, hvor det ender med at udvikle sig til et forhold, fortæller nordjyden og afslører også, at der endnu engang er tale om en mand, der er yngre end ham selv, som er den type, han normalt dater.

Der er dog ingen planer om at flytte sammen i den nærmeste fremtid, da Mads godt kan lide at være sig selv, når han kommer hjem fra job.

Og netop jobbet er også grunden til, at den 25-årige måske rykker til hovedstaden næste år, afslører han.

- Det er svært at tage et valg om at flytte sammen, når jeg ved, at jeg skal til København om et års tid.

Mads arbejder som butikschef i Bo Shop i Aalborg og regner med at fortsætte i den københavnske forretning, når den åbner.

- Det er i gang med at blive planlagt - det er på tegnebrættet. Så nu må vi se, hvordan det går med forholdet, siger Mads Pahl.

Sponsoreret indhold