Reality23. maj 2021

Putte-drama udløser advarsel i "Prince Charming": Jeg løj ikke

I første afsnit af datingprogrammet "Prince Charming" får Mads en advarsel efter at have kysset med to andre deltagere. Selv mener han ikke, at han har løjet, siger han til Se og Hør.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er gang i den fra begyndelsen i det nye datingprogram "Prince Charming". Nogle af deltagerne kender hinanden på forhånd, og der finder også både kys og putning sted i showets første afsnit.

Det er 25-årige Mads Pahl, der er hovedpersonen i programmets første drama.

- Jeg har sgu dummet mig. Det har jeg åbenbart ikke sagt tydeligt nok, så jeg fik en advarsel og fik at vide, jeg har løjet, siger Mads, da Se og Hør udspørger ham om episoden.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_opt1_031.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Den første dag i huset lægger han ud med at kysse hemmeligt med Amir, som han har skrevet sammen med på Instagram forud for programmet. I første afsnit mødes de to endelig, og til aftenens fest kysser de i et af værelserne og bliver enige om ikke at sige det til nogen.

Amir letter dog sit hjerte til deltageren Rasmus, men ellers er der ingen, der får at vide, hvad Mads og Amir har lavet.

Senere på aftenen er Mads Pahl i gang igen. Han forlader nemlig sit værelse for at lægge sig ind i deltageren Christians seng. Her ligger de og holder om hinanden og begynder kort efter at kysse - hvilket de andre på værelset kan høre.

Dagen efter vælger Christian at fortælle sandheden til "prinsen", Jonas Løvik - og programmets bachelor bliver overrasket over, at Christian og Mads har kysset. Ifølge Mads selv havde de nemlig "puttet", og det forstod Jonas ikke som kys.

Artiklen fortsætter efter billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_opt2_034.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

- Jeg fik at vide, at jeg har løjet. Men jeg tror, der er forskel på, hvordan begrebet "putte" tolkes, alt efter hvor man kommer fra, forklarer Mads Pahl til Se og Hør.

Men du var jo heller ikke ærlig om, at du kyssede med Amir?

- Nej. Men det ved Jonas jo ikke. Han har jo heller ikke spurgt, smiler Mads.

- Min samvittighed har det godt. Christian havde brug for at fortælle det, og det var helt fint med mig.

Den 25-årige aalborgenser vidste fra begyndelsen, at Jonas Løvik, hvis hjerte deltagerne er der for at vinde, ikke var noget for ham. Derfor havde han ingen kvaler med at flirte med de andre bejlere.

- Jonas er på ingen måde min type eller nogen, jeg normalt ville gå efter. Han er simpelthen for voksen. Jeg har faktisk aldrig haft en kæreste, der var ældre end mig selv. Generelt er jeg til yngre fyre, fortæller Mads.

Han meldte sig til for at blive udfordret, og derfor sagde han alligevel ja til at fortsætte, da Jonas tilbød ham at blive i programmets første slipseceremoni.

Artiklen fortsætter efter billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_mads_p_blue_051.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Mads Pahl er en af de 12 bejlere, der konkurrerer om Jonas Løviks hjerte i "Prince Charming".

- Jeg ville gerne have en oplevelse. Og jeg kan godt lide at se mig selv på kamera. Egentlig synes jeg, reality-tv er kedeligt at se, men jeg kan jo selv spice det up.

Sponsoreret indhold