Reality8. december 2021

Nu forklarer hun: Derfor holdt Philine kæresten hemmelig

Hvorfor holdt Philine Pi Roepstorff sin kæreste, Jacob Bruun Larsen, hemmelig i begyndelsen af deres forhold? Nu forklarer hun.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af: Wilma Tørnes

Philine Pi Roepstorff og Jacob Bruun Larsen er et offentligt par, og det har de været i et godt stykke tid nu.

Men hvorfor holdt modellen Jacob hemmelig i starten?

Det forklarer hun i episode 16 af realityserien “Bendter & Philine”, der følger hende og nu ekskæresten Nicklas Bendtner:

- Det nødvendigt at holde ham hemmelig, fordi han er kommet meget i mine forældres hus, og han har været venner med min lillebror, siger Philine Pi Roepstorf i nyeste afsnit af serien.

- Udover det, så er han også fodboldspiller. Jeg kan faktisk heller ikke overskue, at folk skal være negative over vores kærlighedsliv, fordi de ikke tror, at man lige kan blive forelsket i en fodboldspiller, forklarer influenten.

- Jeg tror, jeg har det sådan den her gang, at det er noget, jeg skal passe lidt på.

I samme afsnit fortæller Philine Pi Roepstorff også, at aldersforskellen er rar og ukompliceret. Hun er 29 år, og Jacob Bruun Larsen er 23.

Hans alder gør det nemmere for hende at være umoden, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner-philine-2-_61b0bb238c78d.jpg
 Foto: discovery+

Philine Pi Roepstorff afslører, at hun ikke kunne overskue folks holdninger til, at hun havde forelsket sig i en fodboldspiller. Foto: Discovery+

Selvom Philine Pi Roepstorff har prøvet at holde ham hemmelig, har det dog ikke altid været nemt for hende. Blandt andet havde modellen ham i samme periode med på den røde løber, hvor hun blev fotograferet af pressen, blandt andet SE og HØRs fotograf.

Da Philine Pi Roepstortff endelig besluttede sig for at offentliggøre forholdet til Jacob Bruun Larsen, lavede hun en sød, halvanden minutter lang video til Instagram.

Du kan se et nyt afsnit af "Bendter & Philine" hver tirsdag.

Sponsoreret indhold