Reality11. juni 2015

Nu er det slut mellem Theis og Jasmin

Forholdet mellem "Paradise Hotel"-fyren og "X Factor"-baben er slut

GALLERI: - Jeg kyssede hende kun på hendes kind

Man siger, at kærlighed ingen alder har, men det havde den så måske alligevel.

Den 23-årige "Paradise Hotel"-deltager Theis Berg Kristensen og "X Factor"-vinderen, 16-årige Jasmin Dahl, er nemlig ikke længere kærester, det afslørede Theis i går, da han ankom på den røde løber til premieren på serien "Empire".

- Det er slut med Jasmin, fortæller Theis til SE og HØR.

Det er ellers ikke mange uger siden, at parret viste kærligheden frem, da der blev afholdt finalefest på dette års udgave af "Paradise Hotel".

- Vi er sammen, kan man godt sige. Jeg har det godt sammen med hende, og det går rigtig godt. Hun er lidt ung i forhold til mig, men jeg er glad for at være sammen med hende, sagde Theis dengang, men nu har piben altså fået en helt anden lyd.

- Man kunne godt mærke, at hun var 16 og jeg var 23, fortæller Theis om, hvorfor forholdet til den kønne "X Factor"-pige ikke holdt.

De to unge kendisser mødtes for første gang til en fødselsdagsfest hos "Paradise Hotel"-deltageren Patrick Brylov i april måned. Efterfølgende blev de set sammen ved flere festlige lejligheder, inden de for alvor stod frem som kærester i starten af maj.

Du kan se et galleri med Theis og Jasmin øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2015-06-10_kl._23.08.59.png
 Dan Mariegaard

Så glade var de for hinanden ved årets finale på "Paradise Hotel". (Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold