Reality8. maj 2015

Theis: Ja, Jasmin og jeg er kærester

Paradise-Theis og den tidligere ”X Factor”-vinder Jasmin Dahl danner par
Af af

GALLERI: - Jeg kyssede hende kun på hendes kindKærlighed har som bekendt ingen alder. Måske er det derfor, den 22-årige "Paradise Hotel"-deltager Theis og den 16-årige tidligere "X Factor"-vinder Jasmin Dahl er faldet for hinanden. Tidligere har de to turtelduer ikke ville sige så meget om deres forhold, men nu lyder det noget anderledes.

LÆS OGSÅ: Theis: Derfor fravalgte jeg Isabella

LÆS OGSÅ: - Jeg kyssede hende kun på hendes kind

LÆS OGSÅ: Paradise-Theis scorer X Factor-vinder

- Vi er sammen, kan man godt sige. Jeg har det godt sammen med hende, og det går rigtig godt. Hun er lidt ung i forhold til mig, men jeg er glad for at være sammen med hende, fortalte Theis Berg Kristensen til SE og HØR, da vi mødte ham på den røde løber til den store "Paradise Hotel" finalefest.

Interviewet blev afbrudt, da Jasmin ringede til Theis for at spørge om vej til festen. Et opkald han besvarede med ordene: - Hej, skat.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8f43723c51d84fe8bc2531b4f02353e0.jpg


Den store finaleaften skulle selvfølgelig fejres med masser af kys (Foto: Dan Mariegaard)

De to unge kendisser mødtes for første gang til en fødselsdagsfest i sidste måned. Siden dengang er de blevet set offentligt sammen flere gange blandt andet til en filmpremiere for nogle uger siden. Vi har samlet billeder af Theis og Jasmin fra premieren i galleriet nederst.

Sponsoreret indhold