Paradise Hotel6. marts 2015

Theis fra Paradise: - Følte jeg var bedre end de andre

Den politikinteresserede fyr følte sig bedre end alle de andre i ”Paradise Hotel”
Af af
Theis følte sig bedre end alle andre i starten
Theis følte sig bedre end alle andre i starten
 Foto: TV3Den første uge med den nye sæson af "Paradise Hotel" er gået. Den politikinteresserede Theis kom ind på hotellet nogle dage efter de andre, men følte sig fra start meget anderledes.

LÆS OGSÅ: Forvirring i "Paradise Hotel": Hvad bertyder det?

- Da jeg sad ved morgenbordet følte jeg, at jeg var bedre end alle andre. Det ændrede sig ret hurtigt, men det var min helt klare indstilling. Min umiddelbare tanke var, at jeg var meget mere begavet end dem, siger Theis Berg Christensen til SE og HØR.

Se eller gense ham ved morgenbordet herTheis måtte forklare sine lidt specielle interesser overfor de andre deltagere.

- Jeg er nok den stik modsatte af den traditionelle paradiso, så det undrede dem lidt. Politik og samfundsforhold sagde dem ikke noget, så jeg stod isoleret med min personlighed De fleste vidste ikke engang, hvilket parti Helle Thorning er fra. Jeg har taget for givet, at man vidste noget om det. Lige pludselig skulle jeg så forklare nærmest hvert eneste ord, siger han.

LÆS OGSÅ: Hotellets upopulære pige: - Jeg er skide ligeglad

Heldigvis blev den 22-årige studerende både klogere på sig selv og de andre.

LÆS OGSÅ: Paradise-Patrick: - Det dummeste jeg nogensinde har hørt

- Jeg var styret af mine fordomme. Især overfor Paradise-deltagere, som jeg synes var det laveste scumbag. Men jeg fandt ud af, at de var fantastiske mennesker da jeg lærte dem at kende. Jeg er blevet mere tolerant og er blevet bedre til at stå ved mig selv, fortæller Theis Berg Christensen.

Sponsoreret indhold