Nu er det officielt: Her vender ”Love Is Blind” tilbage

\'Kærligheds kapslerne\' vender stærkt tilbage, når \

'Kærligheds kapslerne' vender stærkt tilbage, når "Love Is Blind" sæson 2 får premiere.

Foto: Netflix

Lockdown var dårligt nok sat i værk, før Netflix i februar 2020 kunne berige deres millioner af brugere verden over med et ganske nyt og særligt datingeksperiment: ”Love Is Blind”.

Serien blev taget imod med kyshånd og lige siden har fans af programmet ventet i spænding på, hvornår nye singler ville få muligheden for at lede efter deres eneste ene – uden at kunne se dem.

Noget, de endelig får svar på nu! Netflix har nemlig afsløret, at den nye sæson får premiere den 11. februar.

Det skriver de blandt andet på deres Instagram-profil, hvor de også deler en teaservideo fra sæsonen.

Artiklen fortsætter under opslaget

I den første sæson af datingprogrammet fandt flere par kærligheden, der i sidste ende skulle udvikle sig til et ”ja” ved alteret.

To af parrene fra den første sæson – Lauren og Cameron samt Barnett og Amber – er i dag fortsat gift og kunne i november måned fejre deres tredje bryllupsdag sammen.

Artiklen fortsætter under billedet

Amber og Barnett var ét af de par, der valgte at sige "ja" til hinanden i slutningen af programmet. De er stadig gift i dag. Foto: Netflix

Mens flere af de andre par har fundet kærligheden andetsteds.

Blandt andet Mark Cuevas, der dog forsøgte sig med et par af de andre kvinder fra sæsonen, som fandt sammen med Aubrey Rainey, som han har sønnen Ace med og en kommende en på vej.

Det samme gør sig gældende for Giannina Gibelli, der ellers i længere tid forsøgte at holde kærligheden i live sammen med Damian Powers. Det er kun få uger siden, det blev bekræftet, at hun har fundet sammen med en anden velkendt tv-mand. Den 32-årige ”Bachelor Nation”-fyr Blake Horstman.

Sæson to af ”Love Is Blind” får premiere på Netflix fredag den 11. februar, og det lader til.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close