”Love is Blind”-stjerne Mark Cuevas skal være far igen

Det var en yderst lykkelig Mark Cuevas, der tilbage i april måned kunne annoncere, at han og hans forlovede var blevet forældre, efter sønnen Ace Anthony kom til verden.

- At vi føler os velsignet, det er vist en underdrivelse. Efter 19 timer i aktiv fødsel kom vores lille søn til verden, og ord kan ikke beskrive alle de følelser, vi begge har været gennem de seneste 24 timer, lød det blandt andet fra ham kort tid efter, sønnen kom til verden.

Og nu, blot seks måneder senere, venter Mark Cuevas og Aubrey Rainey altså baby nummer to.

Det kunne den tidligere realitystjerne afsløre for sine knap 800.000 følgere på Instagram i weekenden.

- I marts 2022 kommer baby nummer to, skriver han til billederne, hvor han, sønnen og Aubrey ses vise en række scanningsbilleder frem, mens de på det andet viser den voksende babybule frem.

Artiklen fortsætter under opslaget

Nyheden delte han lørdag og siden er det væltet ind med både likes og kommentarer, der rummer en god blanding mellem lykønskninger og tydelig forundring over, hvor stærkt det er gået.

Artiklen fortsætter under billedet

Efter ikke at have fundet kærligheden - eller lykkes med dem, han prøvede med - i Netflix-programmet, fandt han den i Aubrey Rainey, som nu venter hans barn nummer to. Foto: Netflix

Det lader dog ikke til at være noget, der går tv-stjernen på, der endnu ikke selv har kommenteret yderligere på den kvikke familieforøgelse, men blot viser sit glade smil frem.

Søndag kunne han nemlig dele et lille klip af flere billeder de tre fik taget i forbindelse med afsløringen af den kommende baby.

- Tusind tak til alle for lykønskningerne og de søde ord, skriver han efterfulgt af et lille hjerte.

Artiklen fortsætter under opslaget

Til det amerikanske medie People fortæller Mark Cuevas, at både han og Aubrey glæder sig over, at sønnen nu får mulighed for at vokse op sammen med en søskende.

- Vi havde en fornemmelse for, at hun måske var gravid igen, så hun tog en test, og den allerførste viste, at det var hun, fortæller han og afslører, at de to har planer om at afsløre kønnet på den lille ny allerede i næste måned.

Parret har været sammen siden sommer 2020, efter at de to mødte hinanden på en restaurant i Atlanta, og siden er kærligheden kun vokset sig større og større.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close