”Love Is Blind”-Giannina Gibelli har igen fundet kærligheden

Fans af Netflix’ populære datingshow ”Love Is Blind” heppede fortsat på den 27-årige Giannina Gibelli og hendes udkårne, Damian Powers, 28, til trods for han forlod hende ved alteret.

Siden fortsatte de nemlig deres forhold – dog blot som kærester og ikke ægtefolk.

Men da det længe ventede reunionafsnit endelig fik premiere i slutningen af juli, efterlod det seerne stående tilbage med åben mund og polypper, da Damian valgte at tage den velkendte ”Too Hot To Handle”-babe Francesca Farago med som gæst til festen.

Artiklen fortsætter under billedet

Det var næsten tåkrummende at se Giannina Gibelli sammen med sin dengang kæreste, Damian Powers og hans tydelige flirt, Francesca Farago. Kort tid efter gik de to fra hinanden. Foto: Netflix

Måneden efter valgte Giannina selv at bekræfte, at hun og Damian officielt var fortid. Men nu er der igen godt nyt hos den tidligere tv-stjerne.

Det skriver Us Weekly, der bekræfter, at hun i dag danner par med en anden velkendt tv-mand.

Ifølge det amerikanske medie har hun nemlig fået øjnene op for ”Bachelor Nation”-fyren Blake Horstman, 32.

Ifølge en kilde tæt på parret, så holder de dog fortsat deres romance ”privat, så vidt det er muligt”.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men det var altså, da begge begyndte at dele billeder fra de samme lokationer på omtrent de samme tidspunkter, at skarpe følgere begyndte at bemærke, der muligvis var noget under opsejling mellem de to.

Mens Ginannina er kendt for sin tid i den første sæson af ”Love Is Blind”. Så er Blake Horstman et kendt ansigt for dem, der skulle have set den 14. sæson af ”The Bachelorette”, hvor han stod som en af de to sidste, da Becca Kufrin skulle vælge hvem, der skulle være hendes udkårne.

Artiklen fortsætter under billedet

Giannina Gibelli kan igen smile ad livet. Foto: Instagram

Hverken Blake eller Giannina har endnu selv kommenteret på romancen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close