Nikita tager næste skridt i forholdet med kæresten

Foto: All Over Press)

Bloggerbaben Nikita Klæstrup og kæresten Casper Kofod er nået så langt i deres forhold, at det er tid til at møde hinandens forældre.

Det fortæller Nikita i et interview med Realityportalen.dk.

- Vi skal på tur nu her for at møde hinandens forældre, så vi tager til Lolland denne weekend for at møde mine forældre, og så tager vi til Bornholm næste weekend for at møde hans forældre. Så vi skal rigtig på ø-ture. Det bliver rigtig hyggeligt, tror jeg. Jeg ved jo, hvordan min familie er, og hvad Casper har fortalt om sin familie, så lyder de mega søde. Forældre plejer faktisk virkelig godt at kunne lide mig, sådan er det hvert fald med mine veninders forældre, så jeg er ikke rigtig nervøs for det. Casper har også sagt, at han er sikker på, at de vil elske mig, fortæller Nikita til Realityportalen.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er kun en lille måneds tid siden, at Nikita og Casper stod frem som kærester. 

På det tidspunkt var Nikita dog ikke meget for at fortælle, hvem den unge fyr var. Sidenhen kom det dog frem, at de tog faktisk havde været i kontakt med hinanden tre år tidligere, da han på Twitter havde skrevet, at han led af Nikita Klæstrup-allergi

Nikita Klæstrup har tidligere dannet par med modellen Oliver Bjerrehuus og komikeren Lasse Rimmer. Kæresten Casper Kofod passer godt ind i Nikitas tidligere valg af mænd. Han er nemlig et par år ældre end hende. 

Sidste år fortalte hun nemlig, at mænd på hendes egen alder ikke sagde hende så meget

– Mænd i 20’erne er bare lidt umodne. Der er selvfølgelig undtagelser, men det er min erfaring. Ældre mænd har mere styr på tingene og mere ro, og det kan jeg godt lide. Også fordi jeg selv synes, at jeg er o.k. moden af min alder. Så er det rart at være sammen med nogen, som matcher det, fortalte Nikita sidste år til SE og HØR

Nikita kan i øvrigt snart ses på TV igen. Til efteråret er hun angiveligt den ene af værterne på sex-realityprogrammet "Ex on the beach"

I det nye realityprogram dukker også Simone Hvenegaard, som de fleste lærte at kende i "Paradise Hotel", op. Flere andre tidligere paradisoer skulle også dukke op på Mauritius, hvor programmet blev optaget tidligere i år. 

Se flere billeder af Nikita i galleriet herunder

Nikita Klæstrup

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close