Reality10. juli 2017

Nikita Klæstrup: Jeg vil have ældre mænd

- Ældre mænd har mere styr på tingene og mere ro, fortæller Nikita Klæstrup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/020150513_wen_-_kl_strup_69.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Kvinder er svære at blive kloge på. Sådan har mænd tænkt siden tidernes morgen, men det skal være slut nu, hvis det står til et af Danmarks dejligste hunkønsvæsener, Claudia Rex.

Sommeren over bestyrer hun radioprogrammet ”Forstå din dame”, hvor flere af dansemusens kendte veninder kommer forbi og taler om det, kvinder nu engang taler om – også om mænd, der sjældent forstår dem.

Singlesilden Nikita Klæstrup, der endnu ikke er lykkedes at finde den perfekte mand, er blandt Claudia Rex’ gæster i ”Forstå din dame”. Ude på jagtmarkerne skeler hun blandt andet til mændenes dåbsattest.

– Mænd i 20’erne er bare lidt umodne. Der er selvfølgelig undtagelser, men det er min erfaring. Ældre mænd har mere styr på tingene og mere ro, og det kan jeg godt lide. Også fordi jeg selv synes, at jeg er o.k. moden af min alder. Så er det rart at være sammen med nogen, som matcher det, forklarer den 22-årige bloggergodte efter optagelserne.

TV2's dansemus Claudia Rex fortæller også om sine besværligheder med mænd:

- Der var engang, hvor jeg overvejede, om ikke det bare var lettere, hvis man endte op med sin bedste veninde, når man blev gammel, ler Claudia, der har haft sådan en aftale med dansekollegaen Mie Moltke.

– Men det var, før jeg mødte min nuværende kæreste! Ham vil jeg gerne være sammen med resten af livet, understreger den 30-årige skønhed, der stadig er helt nyforelsket i den ét år yngre skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.

Programserien er Claudias debut som radiovært og bliver sendt på Radio 100 seks fredage i træk fra den 7. juli.

Den første gæst er svømmeren Lotte Friis, mens udsendelsen med Nikita Klæstrup bliver sendt den 14. juli.

Sponsoreret indhold