Monique Von Appen er blevet single

(Foto: Aller Media DK)

Det gik ikke mellem Daniel og Monique Von Appen, kendt fra "Paradise Hotel", "Robinson Ekspeditionen" og senest "Kys eller Cash". Det afslører realitybaben på sin Instagram-profil.

"SINGLE. Rigtig mange skriver til mig, om jeg ikke er sammen med Daniel mere. Og nej, jeg er gået fra ham. Det er efterhånden længe siden", skriver Monique på sin Instagram-profil.

Det lader til, at Daniel har gjort nogle ting, Monique ikke har kunne acceptere, og derfor har hun endt forholdet til ham. 

"Jeg gik, fordi han gjorde og sagde nogle ting, som jeg ikke kunne leve med, eller som jeg havde tænkt mig at accepterer.

Men jeg er gladere nu end før. Jeg forveksler forelsket med at elske, og så brænder man hænderne", skriver hun. 

Det er dog heldigvis ikke så skidt, at det ikke er godt for noget - for det lader til, at Monique har fundet sig selv igen efter hun er blevet single. 

"Jeg har fundet ud af, at "Moniquetid" er noget, jeg har savnet. Og noget, som jeg virkelig nyder. At være Monique uden at være mor eller kæreste. Men bare Monique. Jeg savner at gøre tossede ting og først tænke bagefter", skriver hun. 

Vis dette opslag på Instagram

SINGLE Rigtig mange skriver til mig, om jeg ikke er sammen med Daniel mere. Og nej, jeg er gået fra ham. Det er efterhånden længe siden. Jeg gik fordi han gjorde og sagde nogle ting, som jeg ikke kunne leve med, eller som jeg havde tænkt mig at accepter. Men jeg er gladere nu end før. Jeg forveksler forelsket med elske, og så brænder man hænderne. Men jeg har fundet mig selv. Jeg har fundet ud af, at “moniquetid” er noget jeg har savnet. Og noget som jeg virkelig nyder. At være Monique uden at være Mor eller kæreste. Men bare Monique. Jeg savner at gøre tosset ting, og først tænke bagefter. Jeg sletter ikke billederne af ham og jeg, fordi ligegyldig hvor end jeg ville, så kan man ikke slette sin fortid. Og Daniel lærte mig helt sikkert nogle ting om mig selv undervejs. Der er ting jeg aldrig vil tilgive, men jeg kommer videre #single #happy #mylife #singlemom #MoniqueTid

Et opslag delt af Monique Von Appen (@nikkerbabe) den

Daniel er dog stadig at finde på billeder på Moniques profil, og det har hun ikke tænkt sig at ændre på. 

"Jeg slet ikker billederne af ham og jeg, fordi ligegyldigt hvor meget jeg end ville, så kan man ikke slette sin fortid. Og Daniel lærte mig helt sikkert nogle ting om mig selv undervejs. Der er ting, jeg aldrig vil tilgive, men jeg kommer videre", slutter hun af. 

Så nu er Monique altså atter single, men det lader til, at hun er helt OK med det. 

Monique har to piger, Manila og Marina, med en anden realitydeltager, nemlig Mark Bøgelund.

De to var tidligere kærester on/off i en lang periode, men ikke længere. Mark medvirkede i sidste sæson af "Ex on the Beach", hvor han fortalte, at han frygtede, at netop Monique pludselige ville stå i villaen. 

Ifølge Mark ville "taget flyve af", hvis det skete.

Det har været lidt turbulent mellem Mark og Monique, men efter premieren på sæson to af "Ex on the Beach" fortalte Mark, at de to havde fået det bedre sammen. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close