Kendte 16. juni 2019

Gik fra hinanden for otte måneder siden: Nu venter verdensstjernes eks barn med en ny

Det er ikke mere end otte måneder siden, at P. Diddy og Cassie Ventura gik fra hinanden, men nu tilsmiler lykken atter den kendte rappers ekskæreste.
(Foto: MEGA)

Den amerikanske model 32- årige Cassie Ventura har i rigtig mange år haft en on-and-off-forhold til den verdenskendte rapper P. Diddy med det borgerlige navn Sean Combs.

For otte måneder siden besluttede de to sig dog for at gå fra hinanden én gang for alle – og det har de for alvor holdt fast i denne gang.

Det ser nemlig ud som om, at Cassie er kommet videre i sit liv efter bruddet. Hun venter nemlig barn med sin nye kæreste – den personlige træner Alex Fine. Det skriver People.

Cassie afslører også selv den glædelige nyhed på sin Instagram-profil. Det sker i teksten til to billeder af det kommende forældrepar.

”Jeg kan ikke vente med at møde vores baby girl. Jeg elsker dig altid og forevigt”, skriver Cassie til billedet.

Også Alex Fine har delt de glædelige nyheder på sin Instagram.

Det sker i to dybfølte Instagram-breve, han har skrevet til Cassie og sin kommende datter som tekst til to forskellige billeder.

”Jeg vil være den første mand i dit liv, og jeg vil vise dig den største kærlighed og hengivenhed. Da jeg fandt ud af, at vi skulle have dig, følte jeg med det samme en kærlighed, der var ubeskrivelig”, skriver han blandt andet til sin datter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Alex Fine har også pæne ord at sige til Cassie, som altså nu skal være mor til hans kommende barn.

”Jeg lover dig, at jeg vil gøre alt, hvd der står i min magt for at støtte dig og hjælpe dig. Jeg lover dig, at jeg aldrig vil efterlade dig alene. Jeg lover dig, at du vil blive elsket højere, end du forventer, og jeg vil vise vores børn, hvordan man er i et sundt forhold”, skriver han og slutter af med: 

”I to er mine største kærligheder, og jeg kan ikke vente til resten af livet sammen med jer og til at opfostre et smukt, lykkeligt barn i vores smukke og glade liv”.

Cassie og Diddy gjorde det endegyldigt forbi i oktober efter godt og vel 11 års samliv, og i december annoncerede Cassie, at hun var blevet kærester med Alex.

Sponsoreret indhold