Reality31. juli 2016

Monique afslører: Mark og jeg gik fra hinanden i juni

I begyndelsen af februar blev reality-deltagerne Monique og Mark forældre til en lille pige. Siden har alt dog ikke været rosenrødt hos parret. Nu afslører Monique, at parret gik hver til sit i juni
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mark_og_minique.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det kom som noget af et chok, da reality-deltagerne Monique og Mark opdagede, at de ventede et barn.

Og parret nåede da også kun at bo sammen i fem dage, før at deres lille prinsesse – datteren Manila – kom til verden i februar.

Den hårde start på forældrelivet har sat sit præg på parret og ikke mindst deres forhold til hinanden.

Faktisk gav den nye forældrerolle så meget knas i parholdet, at parret i juni valgte at gå hver til sit.

Det fortæller ”Paradise Hotel”-vinderen Monique på sin blog:

- Det har været piv hårdt, alt var nyt og spændende. Vi fandt faktisk aldrig vores pladser, vi endte altid med at blive uvenner over ALT. Til sidst var nok, bare NOK. Og vi valgte derfor at stoppe vores forhold, men vi blev boende sammen, og vi opførte os som en familie, for det er hvad vi er, skriver Monique på sin blog.

Mark flyttede dog ikke ud trods bruddet. Han sov i stedet på sofaen, mens Monique havde sengen.

- Det var en meget hård periode, og det har været svært at sætte ord på det hele. Vi valgte derfor ikke at gøre det offentlig. Personlig havde jeg på ingen måde brug for at folk skulle pege fingere af mig, det havde jeg slet ikke kunne magte i den periode, fortæller Monique på sin blog.

I stedet fandt parret endelig tid til at få talt ordentlig sammen om problemerne og udfordringerne – noget der var hårdt tiltrængt. Og noget der i den grad gav pote. Parret indså, at de ikke kunne undvære hinanden – og i dag deler de så igen seng.

- Nu er vores forhold bedre end nogensinde, og vi har det rigtig godt med hinanden. Føler vi er kommet tættere, og vi er blevet langt stærkere sammen, fortæller Monique på sin blog.

Se et galleri med Monique herunder:

Monique von Appen

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_38.png

Sponsoreret indhold