Robinson Ekspeditionen4. september 2015

Mark og Monique: Vi glæder os for vildt til at blive forældre

Efter det første chok er Robinson-parret klar til at blive forældre. Smukke Monique er i 19. uge, men har foreløbig kun taget tre kilo på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150825-monique_og_mark-tsl-0037.jpg
 Thomas Laursen
Familieforøgelsen var bestemt ikke planlagt, men nu glæder Monique Von Appen og Mark Bøgelund sig i allerhøjeste grad til at få en datter sammen.
- Da jeg så stregerne på testen, brød jeg sammen, men jeg har altid været mod abort. Har man sagt A - må man også sige B. Jeg kunne bare have passet bedre på, forklarer Monique om chokket, da hun opdagede, at Mark og hende skulle være forældre. Nu er de overvejelser heldigvis fortid, ligesom morgenkvalmen for en stund er forsvundet.
Monique er 19 uger henne i graviditeten, og begge glæder sig sindssygt meget til at få deres datter. Monique er SOSU-assistent, mens Mark arbejder som bartender på Scandic Copenhagen. Han drømmer om en dag at få sin egen cocktailbar, mens hun går efter et job som TV-vært.
Mark er Amager-dreng, mens Monique kommer fra Ringsted, hvor de også vil flytte sammen. – Jeg vil gerne til København, men det første år med den lille vil jeg gerne være i nærheden af veninder og familie, forklarer Monique. Herunder: Galleri med deltagerne i Bikini Island.

Bikini Island

Sponsoreret indhold