Lykkelig Monique: - Vi er blevet forældre til en sund og dejlig pige

Monique og Mark er blevet forældre til en lille pige.

Monique og Mark er blevet forældre til en lille pige.

Foto: Thomas Laursen

Monique, der vandt sidste års udgave af ”Paradise Hotel”, skal til at vænne sig til bleskift og barnegråd.

Den lyshårede reality-deltager er nemlig blevet forælder til en lille datter sammen med sin kæreste, den tidligere ”Big Brother”-deltager Mark Slem Bøgelund.

Den glædelige nyhed afslørede den nybagte mor selv på sin Facebook-profil sent lørdag aften:

- Folk er begyndt at gætte, pga min lave aktivitet på de sociale medier. Og det er mega svært at holde hemmeligt. Men hvorfor også holde det hemmeligt? Vi er blevet forældre til en sund og dejlig pige, skriver Monique og tilføjer:

- Jeg vil gerne dele forløbet med jer. Men jeg vil meget hellere bruge min tid på min datter. Så alt det andet kommer når vi har tid og lyst.

Folk er begyndt at gætte, pga min lave aktivitet på de sociale medier. Og det er mega svært at holde hemmeligt. Men...

Posted by Monique von Appen on Saturday, February 6, 2016

Monique og Mark har allerede fundet navnet til deres lille guldklump. Datteren skal hedde Manila – opkaldt efter den filippinske hovedstad. Monique forklarede det usædvanlige navn på sin blog i slutningen af januar:

- Jeg var så naiv at tage med Mark på tur til Robinson, som foregår på en af de mange øer dernede. Det var ligesom der vi virkelig kom tæt på hinanden, og det var der jeg forelskede mig i ham. Eller da vi var røget ud, og opholdte os på hotellet, mærkede jeg hvor glad jeg var blevet for ham. Så når vores datter spørger “hvorfor hedder jeg Manila?” kan vi pænt fortælle historien om, at mor tog en spontan beslutning og tog med far på oplevelse, skrev Monique på sin blog.

De nybagte forældre har længe set frem til at byde deres lille datter velkommen til verden. Men Monique har ikke lagt skjul på, at graviditeten kom meget bag på hende, og at den bestemt ikke var planlagt.

- Jeg var grædefærdig, da testen viste positiv. Det var ikke det, jeg skulle med mit liv nu. Jeg havde ikke kendt Mark så længe, så jeg græd bare helt vildt, fortalte en ærlig Monique til SE og HØR i juli sidste år.

Heldigvis har Mark været en kæmpe støtte gennem hele graviditeten - og parret har altså nu budt deres lille guldklump velkommen til verden.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close