Paradise Hotel 28. marts 2016

Paradise: Nikita Klæstrups bryster i fokus

Michelle blev meget jaloux, og de to nye drenge kunne slet ikke koncentrere sig på grund af Nikita Klæstrups velformede fortrin. Selv havde hun det som på sin første skoledag

Nikita Klæstrup

I dag har hun mange jern i ilden, men det hele begyndte med et par velformede bryster.

Et par meget flotte bryster - og en meget udfordrende kjole.

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" kom Nikita Klæstrups bryster igen i fokus, da hun tjekkede ind på hotellet i Mexico.

Det samme gjorde Jesper Friis-Hansen og Christopher Amming, men de to nye drenge havde mere end svært ved at høre efter deres nye spindoktor, mens de samtidig havde frit kig til den Danmarks-berømte barm.

- For at være helt ærlig, anede jeg ikke, hvem Nikita var, før jeg fik det at vide på hotellet. Hun er en meget pæn pige og rar at være omkring. Hendes evner som spindoktor hjalp mig dog ikke synderligt meget den dag. Det er også svært at koncentrere sig, når hun har en kjole på, der viser så meget, forklarer Jesper til SE og HØR. 

Mens drengenes forvirring skyldtes stor begejstring, så var smilet anstrengt hos Michelle Kusk.

- Nikita er en super køn pige. Og så bliver man hurtig truet inde på hotellet. Jeg fik et lidt dårligt førstehåndsindtryk af Nikita, da det første, jeg hørte hende sige var: "Jeg håber virkelig ,jeg må smide en af jer hjem til Danmark", siger Michelle.

Det var dog ikke Nikitas egen ide at troppe op i den frække og velkendte kjole.

- Jeg blev bedt om at tage kjolen på. Ingen vælger frivilligt at møde op i en sort gallakjole, der strammer om halsen, i 30 graders varme. Jeg spurgte faktisk om jeg ikke nok måtte tage den af lige efter, jeg var blevet præsenteret. Men jeg måtte vente. Det var lidt synd for mig. Meget synd for mig faktisk, forklarer Nikita til SE og HØR

Den labre blogger har bestemt ikke fortrudt, at hun tog til Mexico.

- Jeg sagde ja til at deltage, fordi det lød sjovt. Og jeg tror på at tage imod alle de fantastiske muligheder, jeg får, siger hun. 

Om sin debut, fortæller Nikita.

- Det var lidt nervepirrende. Jeg var lidt nervøs for, om de andre deltagere ville kunne lide mig. Det føltes som første skoledag. Jeg vidste, at jeg skulle derind og lave noget politisk-ish, men alle deltagerne kendte jeg ikke. Dagen før jeg kom ind, fik jeg at vide, at der ville være valgkamp. Men jeg kendte kun de overordnede ting. Alt andet var også en overraskelse for mig, fortæller Nikita Klæstrup.

Sponsoreret indhold