Doris fra ”Mit plastikmareridt”: Som at være på stoffer af glæde

Doris Brockmann medvirkede i \

Doris Brockmann medvirkede i "Mit plastikmareridt", og resultatet er hun jublende lykkelig for. (Foto: TV3)

Foto: TV3

Efter Doris Brockmann har været med i ”Mit plastikmareridt” på TV3, har hun endelig fået rettet op på sin maves udseende, som hun før operationen beskrev som ”tre maver” med en ”navle, der sad forkert”.

Men nu da hun fik en operation af lægerne i ”Mit plastikmareridt”, er hun mere end bare glad. Hun beskriver sine følelser efter at vågne af narkosen fra operationen sådan her:

- Jeg satte mig op i sengen, og jeg jublede! Jeg jublede, jeg sagde, ’det er løgn, det her. Det er ikke rigtigt!’ Nu skal jeg ikke være ked af min mave eller lede efter min navle mere. Jeg blev så lykkelig, siger Doris til SE og HØR.

Doris havde ellers haft en lang periode, hvor hun ikke var glad. Siden hun var involveret i en busulykke tilbage i 1972, hvor lægerne valgte at tage hud fra hendes mave for at redde hendes ben, har hun været ulykkelig over sin maves udseende.

I ”Mit plastikmareridt” fik lægerne Jens Jørgen Elberg og Faya Sarmady opereret hendes maveskind pænere og sat hendes navle på plads.

Udsigterne til, at Doris kunne få rettet op på hendes mave, var ellers ikke udelukkende positive. Hun var tidligere blevet advaret om, at en operation kunne gøre tingene værre på hendes mave.

Men det afskrækkede ikke Doris.

- Jeg var ikke bange, for jeg tænkte, at det kunne næppe blive værre. For min mave så jo forfærdelig ud. Selvom man er oppe i årene, vil man jo gerne se godt ud og have det godt med sig selv, siger Doris Brockmann til SE og HØR.

Faktisk er glæden så stor hos Doris, at hun næsten beskriver det som euforisk.

- Jeg sagde til sygeplejersken, efter jeg vågnede op fra narkosen, at jeg må have fået et skud af nogle stoffer. Jeg var helt oppe at ringe, fuldstændig overstadig, siger Doris Brockmann.

Hun har endelig fået lagt ulykken bag sig og er begyndt at kigge fremad. Der er faktisk kun en enkelt ting, der mangler i hendes tilværelse nu.

- Nu skal jeg bare finde en sød mand, griner Doris.

Her kan du se Doris’ mave-situation før operationen (ADVARSEL: STÆRKE BILLEDER):

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close