Anna Due skal under kniven igen: Mine bryster skal rettes

Foto: All Over Press

Egentlig var Anna Due ganske godt tilfreds med sine bryster, da hun i 2013 deltog i Paradise Hotel. 

Her mødte hun deltageren Martin, som hun hurtigt fik et godt øje til. 

Efter programmet blev de to da også kærester hjemme i Danmark, og kærligheden bar frugt, da Anna i 2014 fødte parrets søn, Villian

I dag er Anna og Martin dog ikke længere sammen, og fødslen af Villian ændrede Annas bryster. 

Derfor lagde hun sig under kniven i 2015 for at få rettet op på de ting, hun var ked af. 

- Mine bryster var to teposer efter fødslen. Jeg kunne slet ikke se mig i spejlet, så jeg prøvede at fokusere på andre ting. Jeg blev hurtigt tynd igen og sådan, men det var svært at fokusere på det, når jeg hadede at se mig selv, siger hun til SE og HØR.

Resultatet begejstrede den unge blogger og realitystjerne, og på sin blog har hun flere gange talt åbent om sine bryster. 

Til SE og HØR fortæller hun dog, at det ikke kun var forfængelighed, der fik hende til at gå til en plastikkirurg. 

- Det var mest fordi, jeg ikke kunne finde nogle BH'er eller bikinier, jeg kunne bruge. Mine bryster faldt ud, når jeg bukkede mig ned, så jeg holdt mig altid for brysterne. Det var primært derfor. Men jeg har altid haft pæne bryster, så det var da træls, at de pludselig så sådan ud, siger hun. 

Nu skal den smukke blogger dog igen på operationsbordet. 

For selvom Anna Due er meget glad for sine bryster, mangler der lige at blive rettet en lille ting. 

Det ene bryst skal nemlig lige rettes lidt, for at brysterne er helt perfekte. 

Det er en lille operation, og derfor har Anna sagt ja til at få foretaget det sidste indgreb - også selvom hun ikke er så vild med narkosen. 

- Jeg overlevede jo sidste gang. Men jeg er ikke fan af at skulle være væk. Jeg kan huske, at lige inden jeg faldt i søvn sidst, var jeg bare sådan: Få det væk, få det væk, siger hun. 

Operationen har dog været det hele værd for den 24-årige skønhed, der samtidig har kunne bruge det til at hjælpe andre i lignende situationer. 

- Jeg kan godt forstå nu, at folk får det gjort. Før fødslen kunne jeg ikke rigtig forstå, at folk fik lavet bryster. Men nu er jeg glad for, jeg fik det. Der er også flere mødre, der har skrevet til mig for at høre om min operation, fordi de har haft samme problem, siger hun. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Anna Due: 

Anna Dues bryster

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close