Paradise Hotel29. november 2016

Anna Due: - Jeg vil gerne vise mine 'falske patter frem'

Paradise-baben fejrer 1-årsdag med nye bryster
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/anna-due_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Bloggeren og Paradise-baben Anna Due kunne for små tre uger siden fejre en mærkedag.

Den 10. oktober var det et år siden, at hun fik ekstra fyld i brysterne oven på fødslen af sønnen Villian.

Og snart vil hun glæde de mange læsere af hendes blog med en stribe billeder af brysterne før og efter, så man kan, hvilken forandring de har gennemgået.

I mellemtiden benytter hun lejligheden til at lange ud efter de af hendes følgere, der brokker sig over, at Anna fra tid til anden poster billeder af sig selv på Instagram iført bikini-top, så man ikke kan undgå at se Annas velformede barm.

Et af billederne - hvor Anna er iført hat, solbriller og bikinitop - har i den grad fået en af hendes kvindelige følgere op i det røde felt.

- Du skal altid vise dine falske patter frem, skrev kvinden vredt.

Og kvinden fortsatte tilsyneladende i det uendelige, indtil hun pludselig slettede alle sine kommentarer, efter at Anna og andre af hendes følgere var gået i rette med kvinden.

- Stå dog ved dine ord, dame!, skriver Anna på sin blog.

Hun har det fint med at diskutere på sin blog og på Instagram, hvis hun selv byder op til debat, men hvis hun bare lægger et billede ud, gider hun ikke blive mødt af hadske kommentarer. Jeg er ikke en dårlig mor, bare fordi at jeg lægger billeder op af min selv hvor jeg står i bikini eller undertøj, faktisk så synes jeg på ingen måde at mine billeder er upassende, skriver Anna Due på bloggen. Se galleri med Anna Dues bryster her:

Anna Dues bryster

Se Annas post på Instagram, der fik kvinden til at fare i flint:

Sponsoreret indhold