Reality20. september 2015

Gustav Salinas: Min barndomsven blev dræbt

Reality-stjernen Gustav Salinas legede ofte med Cem Aydin – den 21-årige fyr, der i 2012 blev tæsket ihjel af ukendte gerningsmænd. Nu udlover Cems familie en dusør på en halv million kroner i håbet om at få sagen opklaret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-70677.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I denne uge kom det frem, at familien til Cem Aydin – den unge fyr der blev tæsket ihjel af en gruppe mennesker på Frederiksberg i 2012 – udlover en dusør på en halv million kroner til den, der kan bidrage til, at sagen bliver opklaret.

Sagen rystede hele Danmark i 2012, og særligt én person har fulgt sagen tæt: Gustav Salinas var nemlig barndomsvenner med Cem Aydin, og til Ekstra Bladet fortæller realitystjernen, at han stadig er i sorg på familiens vegne over det brutale og meningsløse drab.

- Jeg blev meget ked af det, da jeg hørte, han var død og jeg har meget ondt af hans pårørende. Jeg er i sorg på deres vegne, siger Gustav til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Vi gik i klasse sammen i 4., 5. og 6. klasse og vi var rigtig nære venner dengang, indtil jeg flyttede skole, siger Gustav Salinas til Ekstra Bladet.

Cem Aydin var blot 21 år, da han døde.

19. januar 2012 blev han overfaldet af 8-10 personer foran sine forældres hjem på Frederiksberg. Han døde dagen efter som følge af de alvorlige skader i hovedet, han pådrog sig under overfaldet.

Trods en stor indsats fra politiet er det aldrig lykkedes at finde de skyldige, og det er derfor, at Cem Aydins familie i denne uge meddelte, at de nu udlover en dusør på en halv million kroner til den eller de personer, der kan være med til at få sagen opklaret.

- Det er virkelig mærkeligt, at man ikke har fundet de skyldige. Jeg har virkelig medfølelse med hans familie, som er en virkelig god familie, som jeg kom meget hos, da Cem og jeg hang ud sammen, siger Gustav Salinas til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold