Nyheder 25. september 2014

Bøsse-ven om Gustav: Han skriger som Hitler

Se klippene, hvor de to bøsser træner i For Lækker til Love
Af af
Gustav og Alexander træner på gaden i Sitges
Gustav og Alexander træner på gaden i Sitges
Foto: TV3I aftenens afsnit af For Lækker til Love er Gustav rejst med vennen Alexander til homo-paradiset Sitges i Spanien.

Gustav har scoret sig en date senere på aftenen og har tårnhøje forventninger - både til daten og ikke mindst sig selv. Derfor er han sammen med Alexander gået på gaden i Sitges for at træne, men træningen forløber ikke helt smertefrit.

LÆS OGSÅ: Her jagter Gustav mænd i homo-paradis

Alexander har nemlig mere end svært ved at nyde træningen med sin bøsse-ven.

- At træne med Gustav er et helvede, altså. Det er det værste, jeg ved. Han skriger som Hitler og går helt amok, siger Alexander, inden han kort tid efter må smide håndklædet i ringen: Han har fået 'sidebensstik', som han selv kalder det og kan ikke følge med i Gustavs vanvittige træningstempo:

- Du er alt for aggressiv, psykopat. Man kan jo ikke træne med dig uden at få hjertestop!

Se klippet her:
I aftenens afsnit afslører Gustav og Alexander også, at de er vældige skuffede over udvalget af mænd i det tropiske bøsse-paradis. Stranden er kun fyldt med 'tykke bjørne', som parret udtrykker det:

- Det er grimme mænd, grimme tissemænd. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er i panik faktisk. Jeg er skuffet. Jeg er trist, siger Alexander blandt andet.

Se klippet her og husk, at du kan se hele afsnittet af For Lækker til Love på TV3 i aften kl. 21:00.

Sponsoreret indhold