Bekymret Gustav: Jeg er ikke intellektuel

Gustav glæder sig til at vise Danmark en mere seriøs side af sig selv

Gustav glæder sig til at vise Danmark en mere seriøs side af sig selv

Foto: Dan MariegaardVi er vant til at se ham skeje ud og kritisere dates for bagateller. Men i morgen, fredag, afslører Gustav Salinas en seriøs side af sig selv, han har nemlig premiere på sit eget radioprogram "Gustav bagfra" på Radio24syv.

Den 23-årige realityfyr glæder sig, men han har også været bekymret for, om han nu kunne klare sin nye rolle.

- Jeg har tænkt "fuck, klarer jeg den nu?". Jeg er jo ikke intellektuel på den måde. Jeg har ikke gået på uni og sådan noget, siger han til seoghør.dk.

Gustav: Dødstrusler fra homohadere

Men selvsikker som han er, fokuserer han på sine styrker fremfor sine svagheder.

- Jeg er rigtig god til at snakke med folk og til at snakke om følelser. Og så pakker jeg ikke budskaberne ind i fine ord ligesom politikerne, som ingen forstår hvad siger, så jeg tror, jeg kan få fat i en masse unge homoer, fordi de forstår, hvad jeg siger.

Og lige netop første afsnit kommer netop til at handle om homoseksualitet. Dagens gæst er den superreligiøse Kristina Djarling, der finder homoseksualitet unaturligt.

Gustav Salinas: Tjener kassen

- Jeg vil spørge hende, hvorfor hun hader homoseksuelle og forsøge at få hende til at se mig som en mand i stedet for homo. Men jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg får jo mine bitchflips engang i mellem, men jeg vil forsøge at holde fokus og være åben og stille kritiske spørgsmål, lyder det fra debutanten.

Aftenen før det store brag står i familiens tegn.

- Jeg har fødselsdag, så jeg skal ud og shoppe og spise med familien i aften. I nat tror jeg ikke, jeg kommer til at sove af bare spænding. Jeg glæder mig som en lille dreng til jul, siger han forventningsfuldt.

Gustav: Se min nye dyt

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close