Reality22. juli 2021

Michaela med vild udmelding: Hvem er "Bachelor"-Casper i virkeligheden?

Selv om 32-årige Casper Berthelsen satsede hele baduljen på Michaela, er det næppe gået nogens næser forbi, at de to ikke ligefrem danner par i dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter seks uger i det græske øhav tog Casper sit endelige valg og forærede sin allersidste rose til Michaela.

Og selv om alting umiddelbart virkede lutter lykkeligt, gik det allerede galt, da parret landede i Danmark efter deres græske eventyr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michaela_-_hvem_er_casper_-_foto_tv_2.jpg
 (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Det er ingen hemmelighed, at Casper gennem hele programmet har haft et særdeles godt øje til Michaela. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Casper og Michaela sidder ikke sammen i flyet hjem til Danmark, men har aftalt at mødes efterfølgende:

- Så jeg stiller mig ved den der sluse, fordi jeg ved, at vi ikke kan gå forbi hinanden der. Og så står jeg og venter. Og alle kommer forbi – produktionen og de andre deltagere, har Casper tidligere udtalt til SE og HØR.

Men efter en time er der stadig ikke et eneste spor af Michaela:

- Og så går det lige pludselig op for mig, at hun ikke kommer. Så jeg tænker bare, at jeg så må rejse hjem, forklarer han videre.

null

Noget tyder på, at Michaela ikke er helt enig i den udlægning af forløbet. I hvert fald er hun ikke ligefrem tilfreds med de ting, ”Bachelor”-Casper har udtalt til medierne.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Michaela blandt andet afslører, at hun er usikker på, hvem Casper i virkeligheden er.

null

Sponsoreret indhold