Drama efter ”Bachelor”: Nu fortæller Michaela sin version af historien

Det gik umiddelbart ikke helt som hverken forventet eller håbet, da bacheloren Casper valgte at satse hele baduljen på Michaela og give hende sin allersidste rose.

Og selv om parret umiddelbart havde en hyggelig date aftenen efter den absolut sidste roseceremoni, så gik det allerede dagen efter galt.

Sammen med flere deltagere og produktionsholdet bag ”Bachelor” skulle Michaela og Casper hjem til Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Men det var ikke muligt for parret at sidde sammen i flyet – og selv om de havde aftalt at stikke hovederne sammen i Kastrup Lufthavn og sige farvel, blev det slet ikke sådan:

- Så jeg stiller mig ved den der sluse, fordi jeg ved, at vi ikke kan gå forbi hinanden der. Og så står jeg og venter. Og alle kommer forbi – produktionen og de andre deltagere, har Casper tidligere udtalt til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Og så går det lige pludselig op for mig, at hun ikke kommer. Så jeg tænker bare, at jeg så må rejse hjem, forklarer han videre.

Michaela har dog en lidt anden version af, hvad der skete, da parret atter var retur i Danmark efter seks ugers ophold i det græske øhav.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Michaela blandt andet fortæller sin version af, hvad der skete i lufthavnen, om dramaet i villaen i Grækenland og om det syn, hun i dag har på Casper.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close