Reality20. marts 2015

Marttin og Mette var et match – er de stadig det i dag?

I ”Det perfekte match” blev Marttin og Mette et par i matchboksen – Se om de stadig er sammen.
Af af
Det var et match for Marttin og Mette i programmet.
Det var et match for Marttin og Mette i programmet.
 Foto: Sille Serup/Kanal 4
Der var slet ingen tvivl om, at Marttin og Mette meget gerne ville i matchboksen i "Det perfekte match", så de kunne se, om de passede sammen. I hvert fald ifølge de eksperter, der har matchet deltagerne til programmet.

Marttin og Mette havde en god date, og de andre deltagere stemte dem i matchboksen, så de kunne få vished. Og sørme om ikke de to havde ret i, at de var et perfekt match i huset.

LÆS OGSÅ: Romantikken blomstrer mellem Marttin og Mette

-Jamen, det var jo dejligt at komme i matchboksen med hende, som jeg troede var mit match - og som også var det. Mette og jeg er meget ens, og vi fylder begge to meget, Vi er også meget spontane, siger Marttin til SE og HØR.

Marttin var glad for at komme i matchboksen med Mette. (Foto: Sille Serup/Kanal 4)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d10c2fcbb530442492df6276eef0428f.jpgOg Mette er helt enig med Marttin:

- Vi mindede jo meget om hinanden. Vi er meget ens, og vi kan give hinanden igen på rigtig mange punkter. Vi var nok også de to højeste stemmer i huset, som havde vores klare meninger. Så vi fandt hurtigt hinanden, forklarer hun til SE og HØR.

- Og jeg var da nervøs, da vi kom i matchboksen. Det var jo også om, at få det hele til at gå op, så hele spillet kunne vindes. (Alle 10 par skal matches, hvis deltagerne skal vinde præmien, red.) Det skulle være os, for ellers skulle man lede videre, siger Mette, som naturligvis var glad for, at fornemmelsen var rigtig.

LÆS OGSÅ: Derfor stiller Robinson-Marttin op i "Det perfekte match"

Mette var Marttins perfekte match ifølge eksperterne. (Foto: Sille Serup/Kanal 4)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d98ccfd2d7b946219dd3b39a930a9226.jpgDet blev dog ikke til den helt store romance for de to.

- Vi kom ud i honeymoon-suiten, og vi kunne begge se, hvorfor vi var matchet, og vi fungerer rigtig godt som venner. Men der manglede den der gnist, forklarer Mette om, hvorfor hun og Marttin ikke er blevet et par, og Marttin er enig.

LÆS OGSÅ: Freja: Jeg frygtede Daniel

- Vi minder simpelthen for meget om hinanden, og nu er det venskab, fortæller Marttin, der har firmaet Coffee 'n' Milk, og fortsætter:

- Jeg er desværre stadig single i dag. Jeg tror bare, det handler om, at jeg ikke har fundet den rigtige endnu, siger Marttin og understreger, at han stadig håber på, at han finder kærligheden.

Mette er også stadig single, men hun håber også på at finde den rette:

- Jeg fokuserer meget på min træning og tænker ikke så meget over det. Men nogle gange når man til søndag og sidder alene. Det er jo lidt kedeligt. Men jeg håber på at finde kærligheden - jeg er bare ret kræsen, og jeg vil ikke gå på kompromis med, hvad jeg gerne vil have.

Sponsoreret indhold