Reality19. februar 2015

"Det perfekte match"-Freja: Jeg frygtede Daniel

Den kønne pige kunne slet ikke se sig selv sammen med sin tidligere flirt
Af af
Freja kunne slet ikke se sig selv sammen med sin tidligere flirt
Freja kunne slet ikke se sig selv sammen med sin tidligere flirt
 Foto: Kanal 4/Sisse SerupDet var frustrationer over ikke at kunne finde en kæreste, der fik Freja til at melde sig til Kanal 4s datingprogram "Det perfekte match".

- Jeg meldte mig, fordi det er svært at finde en fyr - det synes jeg stadigvæk, det er. Jeg tænke, at der måske skulle mere til, så jeg meldte mig i håb om at finde en kæreste - ikke så meget for sjov og ballade, fortæller Freja til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Surfer-date i "Det perfekte match"

Hun fik også ret hurtigt øje på Daniel, som hun var overbevist om kunne være hendes perfekte match. Men selv om Daniel også var interesseret i Freja, valgte han at bruge tid på en masse andre piger for at gøre Freja jaloux. Og da Freja i stedet begynder at snakke med først Mick og siden Ali, bliver det for meget for Daniel, der spinder en løgn om, at Freja har kysset med Mick.

- Jeg kunne slet ikke se, hvad Daniel får ud af at sige til Ali, at jeg har kysset med Mick udover at skabe splid mellem mig og Ali. Han var jo begyndt at snakke med Mette.

LÆS OGSÅ: "Det perfekte match": Hvem har været sammen med 200 piger?

Freja bliver stiktosset på Daniel og konfronterer ham, og derefter eskalerer situationen. Her et par måneder efter kan hun godt se, at det måske var en overreaktion.

- Lige i situationen var jeg frustreret og sur. Vi havde kun hinanden dernede, vi havde hverken tv eller mobiltelefoner, så det, der skete dernede, gik det hele op i en spids.
Jeg kunne nok godt have sat mig ned og taget en ordentlig snak med Daniel, men på det tidspunkt, følte jeg virkelig ikke, at det var mig, der skulle komme til ham, siger hun.

Det var Daniel, hun fik øje på først, og trods løgnen sagde mavefornemmelsen, at han stadig kunne være den rigtige.

- Jeg troede, Daniel stadig kunne være mit match - jeg var faktisk lidt bange for det. Ikke for Daniel, for så slem var han jo heller ikke, men bange for, at psykologerne havde fundet frem til, at jeg skulle være sammen med sådan en type, der var så flyvsk mellem pigerne. Det kunne jeg slet ikke overskue, og det brugte jeg rigtig meget energi på at tænke over, siger hun.

LÆS OGSÅ: Derfor stiller "Robinson"-Marttin op i kærlighedsprogram

Om hun fandt sit perfekte match, og hvem det var, vil hun ikke afsløre, men hintet siger næsten, at det ikke var Daniel.

- Alle blev i sidste ende overrasket over deres match, mere må jeg ikke sige.


Sponsoreret indhold